ANA ĆURČIĆ I NATAŠA ŠAVIJA JEDNA DRUGOJ NAJVEĆA PODRŠKA! Obe su preživele FIZIČKO NASILJE, javno uputile jake reči svim ženama! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.06.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše rijaliti učesnice podržale jedna drugu u teškoj borbi.

ANA ĆURČIĆ I NATAŠA ŠAVIJA JEDNA DRUGOJ NAJVEĆA PODRŠKA! Obe su preživele FIZIČKO NASILJE, javno uputile jake reči svim ženama! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Više od mesec dana u žiži interesovanja javnosti su Stefan Karić i Nataša Šavija koja je optužila Stefana da joj je naneo teške telesne povrede.

Šavija se neprestano oglašava i traži pravdu za sve žrtve nasilja, a podršku joj je pružila i drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija ''Zadruga'', Ana Ćurčić.

Ana je podelila snimak na kom Nataša pokazuje povrede lice uz opis ''stop nasilju nad ženama.''

Foto: instagram.com/natasa.savija

Ana Ćurčić podržala Natašu Šaviju

Šavija je javno odgovorila Ani, zahvalila joj se na rečima podrške, pa joj i sama pružila podršku u borbi koju vodi protiv Zvezdana Slavnića.

- Hvala Anči. Želim nam obema, kao i svim ženama koje su pretrpele isto da naši dželati dobiju zasluženu kaznu - navela je Nataša u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading