DOK SE PRETUČENA ŠAVIJA SPREMA ZA DRUGU OPERACIJU, OSMAN MISLI SAMO NA POPULARNOST: Karić zaprepastio javnost prozivkama na Natašin račun!

Autor:

Zabava

16.06.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić na sve načine pokušava da "opere" sina Stefana!

DOK SE PRETUČENA ŠAVIJA SPREMA ZA DRUGU OPERACIJU, OSMAN MISLI SAMO NA POPULARNOST: Karić zaprepastio javnost prozivkama na Natašin račun!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Nataša Šavija pretrpela je nasilje od strane Stefana Karića, koji se i dan-danas pere od bilo kakve odgovornosti, a na profilu njegovog oca, Osmana, svakodnevno možemo videti objave na račun pretučene starlete.

Šavija se i dan-danas oporavlja od svega što je preživela, a u izjavi za medije prokomentarisala je sve Osmanove prozivke:

- Oni generalno jako loše reaguju, svašta se pisalo. Mene nikad to nije potresalo, nisam taj tip, ali se oni jako potresaju. Prvo je krenuo (Osman) sa normalnim izjavama, da mu je žao mene, a onda je krenuo da me pljuje. Sin ti prebija ženu, ja sad treba da idem na drugu operaciju, a ti pljuješ? Gde to postoji? Ja sam prosto u šoku, takve ljude nisam upoznala u životu. Kad se desi neko nasilje, niko ne pljuje oštećenu stranu. Ne znam odakle im te ideje, opet uskaču sebi u stomak. Drago mi je što se Uroš oglasio, oni su bili prijatelji. Ja znam šta mi se desilo, kroz šta sam prošla, kroz šta je moja porodica prošla i kroz šta prolaze devojke u Srbiji. Volela bih da se malo to pooštri - rekla je Nataša.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Osman joj je odmah uzvratio novim prozivkama, pa naglasio da je ona ta koja se "kači na njihovu grbaču" i prikuplja poene preko njih:

- Ljudi, sad vidite ko koga proziva, ko to mene doziva, ko želi popularnost, pa skače mi na leđa, pa me i vređa - napisao je Osman.

Republika

Foto: instagram.com/karic_osman

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Masa

16.06.2023 21:12

Ovaj matorac je toliko iritantan kao i njegov sin koji ne zna prosu rečenicu da izgovori, ali to je nasledio od oca jer i on ne zna da priča već piše..Ko su ovi Karići?Po čemu su poznati?Rijaliti! Jadno i bedno bez zvanja ikakvog.

Daca

16.06.2023 21:15

Kaže za Republiku.rs tamo neki portalčić,da budu bitni preko njega.Hahahaha.Pa taj se Osman kači na sve jednog rijaliti igrača da bi bio bitan.Pljuvao Pink kao i njegov sin,a sad im se uvlače.Sitne i prodaje duše Osman i Stefan Karić.