PEVAČICU UCENJIVALI EKSPLICITNIM FOTOGRAFIJAMA: Zorani Pavić pretili intimnim slikama, pevačica sve prijavila policiji!

Autor:

Zabava

22.11.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Pavić otkrila kroz šta je prošla kada su joj pretili eksplicitnim sadržajem

PEVAČICU UCENJIVALI EKSPLICITNIM FOTOGRAFIJAMA: Zorani Pavić pretili intimnim slikama, pevačica sve prijavila policiji!

Foto: printscreen/blic tv

Mnoge naše poznate ličnosti doživljavaju neprijatne situacije upravo zbog toga što se bave javnim poslom, a Zorana Pavić svojevremeno je bila ucenjivana eksplicitnim fotografijama, koje su bile lažne, zbog čega je pevačica ceo slučaj prijavila policiji.

- Imala sam situacije gde su mi slali neke fotografije i ucenjivali me, da su to moje nage grudi i da će to pustiti u javnost. Ja sam im samo odgovarala da su moje grudi bolje, to su sve lažne fotografije bile i ja sam i prijavljivala te slučajeve - ispričala je Zorana Pavić svojevremeno na televiziji Pink.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Zorana Pavić

Ističe da se nekoliko puta slikala za magazine, ali da te fotografije nisu bile vulgarne.

- Mislim da moje fotografije nikada nisu bile vulgarne, mada i nemam ništa protiv žena koje se u to i upuste, svaka čast kad o tome pričaš javno. Nikad ne reci nikad, zato sam ja i obazriva - prokomentarisala je Zorana.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Zorana Pavić u emisiji "Magazin In"

Podsetimo, Zorana je nedavno u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" kroz suze progovorila o teškim momentima svojih ljubavnih veza.

- Reći ću vam iskreno, to je jedna rana, jedan ozbiljan ožiljak. Ja nemam strah od rastanka, ceo život se rastajem i plačem, ali uglavnom plačem sama... Mislim da je privilegija ove emisije i mog poverenja, da to sve tako pustim... To je jedan ozbiljan ožiljak kog bih volela nekako da se rešim. Zato sam i naglasila, to nije bila jedna trivijalna muško-ženska povezanost nego su to bili ljudi koji su se voleli i poštovali - rekla je tada pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading