"Zapitao sam se da li je NORMALNA": Saša Kovačević progovorio o odnosu sa devojkom, pa izneo NEPOZNATE detalje njihove veze

Autor:

Zabava

27.07.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač ne krije koliko je zaljubljen u svoju izabranicu Zoranu Tasovac, a sada je rešio da otkrije pojedine detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti.

"Zapitao sam se da li je NORMALNA": Saša Kovačević progovorio o odnosu sa devojkom, pa izneo NEPOZNATE detalje njihove veze

Foto: ST/Nebojša Mandić

Pevač Saša Kovačević proslavio je 37. rođendan, te, osim zdravlja, nije imao posebnih želja za sebe i devojku Zoranu Tasovac, o kojoj je otkrio dosad nepoznate detalje, a tiču se njihovog ljubavnog odnosa.

Naime, poznato je da Sašini spotovi obiluju eksplicitnim scenama s devojkama, ali malo ko zna da je za iste, verovali ili ne, zaslužna upravo njegova devojka, koja ga tera da se on što slobodnije ponaša na snimanjima.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Zorana Tasovac i Saša Kovačević

 

- Zorana je vrlo liberalna. Ona je neko ko potpuno podržava sve što radim, neko ko može da odvoji privatno i poslovno. Vrlo mi je čudno što to može da razgraniči i to mi je bilo čudno od početka naše veze. Tada sam izbacio pesmu "Kažeš ne", u kojoj sam prvi put imao neke malo drugačije scene eksplicitnog sadržaja i ona je bila inicijator toga. Rekla mi je: "Ne možeš non-stop jedno te isto, hajde sada pruži publici nešto malo drugačije, hajde probaj nešto malo na ovu stranu." Tada sam se zapitao da li je normalna i da li je sve u redu s njom, ali se na kraju ispostavilo da ona može da razgraniči poslovno od privatnog i da je stvarno vrlo vešta u tome - priznaje Saša, te otkriva kako Zorana reaguje kad su obožavateljke u pitanju.

- Sve je isto, kod nje sve može. Nema apsolutno nikakav problem što se obožavateljki tiče. Od samog početka zna da to tako funkcioniše i potpuno je OK s tim. Za razliku od mojih privatnih pojavljivanja, tu reaguje kada me neko samo pogleda - uz smeh otkriva Saša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading