TOPALKO PORED ĆERKE, ULOŽIO I U SUPRUGU: Vesna izgleda kao DINAMIT, a sada je isplivala fotke pre PLASTIČNE OPERACIJE, promena o kojoj svi bruje! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2022

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Topalović se ne pojavljuje mnogo u javnosti, a malo ko zna kako je izgledala pre operacija.

TOPALKO PORED ĆERKE, ULOŽIO I U SUPRUGU: Vesna izgleda kao DINAMIT, a sada je isplivala fotke pre PLASTIČNE OPERACIJE, promena o kojoj svi bruje! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Pevač i folker Milan Topalović Topalko oženio je svoju koleginicu Vesnu Topalović iz braka sa njom ima ćerku Helenu koja je prava lepotica. Ona je jedinica i imala je svu pažnju i ljubav svojih roditelja samo za sebe.

Ona se nedavno udala za Dragana Gagu Aleksića i promenila voje devojačko prezime.

Republika

Foto: printscreen

Helena Topalović sa suprugom

 

Za Helenu svi pričaju da je prava lepotca, ali od kada je objavila sliku svoje majke, mnogi su pomislili da joj je rođena sestra. Topalko je uvek pričao da je njihova ćerka lepotu nasledila od majke, a fanovi su se tek sada uverili u te tvrdnje.

Republika

Foto: instagram.com

Vesna Topalović Instagram

 

Kada pogledate ovu fotografiju shvatićete da su njih dve gotovo iste. Vesna jako vodi računa o svom izgledu.

Topalovićeva supruga se retko pojavljuje u javnosti, a mnogi je pamte iz perioda kada je bila podrška svom mužu u muzičkom takmičenju. Sada je isplivala fotografija Vesne nekada i sad, a iz komentara se jasno vidi da je javnost šokirana ovom transformacijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Rada

22.02.2022 12:27

Lepi ljudi kako god da okrenes Malo korekcija ne skodi

Radujem se tudjoj sreći

20.05.2022 15:18

Lepo izgleda. Bolje da se ulepša i na taj način osveži i sačuva svoj brak, nego da je muž okolo vara sa izoperisanim pevaljkama. Čim mu je tolike prevare oprostila, znači da ga voli, pa prema tome zaslužila je da i njoj bude uzvraćena ljubav.