KAKVA DRSKOST I BEZOBRAZLUK! Provokator na konferenciji: Novače, da li si UPLAŠEN?!

Autor: M. M.

Sport

10.04.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković odgovarao na pitanja uoči duela s Musetijem sutra.

KAKVA DRSKOST I BEZOBRAZLUK! Provokator na konferenciji: Novače, da li si UPLAŠEN?!

Foto: x.com

Novak Đoković je uspešno započeo masters turnir u Monte Karlu pošto je savladao Romana Safiulina sa 6:1, 6:2, a nakon meča drugog kola u Kneževini odgovarao je na pitanja novinara.

Neka od njih bila su jasna provokacija za najboljeg tenisera sveta. Naime, jedan predstavnik sedme sile iz Italije imao je neobično pitanje za Noleta, koju u narednom kolu igra protiv njegovog sunarodnika Lorenca Musetija (sutra).

- Čega se sećate iz meča sa Musetijem prošle godine i da li ste na neki način uplašeni jer igrate protiv još jednog Italijana, jer ste izgubili od Sinera i Nardija - pitao je novinar, aludirajući na činjenicu da je Novak izgubio polufinale Australijan opena od Janika Sinera, a potom i treće kolo Indijan Velsa od Luke Nardija, koji je takođe Italijan.

Najbolji u istoriji imao je spreman odogovor.

 

 

-  Ne plašim se nikoga i ničega, ali se nadam da ću dobiti šansu da igram sa njim ovde. On je jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima prelep jednoručni bekhend, može da uradi mnogo stvari. On je jedan od igrača koji najviše obećavaju, ne samo u Italiji, već i u svetu. Ali sviđa mi se kako sam odigrao svoj meč u poređenju sa prvim mečom prošle godine, osećam se drugačije, više spremno i ko god bude sa druge strane mreže, nadam se da ću pružiti svoju najbolju partiju - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading