TENISERI SRBIJE IZAŠLI NA TEREN: Novak i družina POSEBNOM PESMOM dočekani u hali! ZASIJALO SUNCE...(VIDEO)

Autor:

Sport

23.11.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori u Malagi napravili veliku čast za sprske tenisere.

TENISERI SRBIJE IZAŠLI NA TEREN: Novak i družina POSEBNOM PESMOM dočekani u hali! ZASIJALO SUNCE...(VIDEO)

Foto: Starsport, Tanjug

Teniseri Srbije krenuli su po "salataru"! Teniska reprezentacija Srbije igra u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Velike Britanije u Malagi u nameri da ponovi uspeh iz 2010. godine kada je osvojen trofej pobedom u finalu nad Francuskom u Beogradu.

Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Hamad Međedović, Laslo Đere i Viktor Troicki izašli su na teren, a sa razglasa se čula pesma koja je našim momcima u srcu.

 

 

"Veseli se srpski rode" - orilo se Malagom.

Novak Đoković kao i svi naši teniseri često uživaju uz ovu pesmu Danice Crnogorčević.

Najbolji teniser sveta voli da je sluša i na privatnim slavljima, a nema sumnje da će njemu i ostalim momcima dati dodatnu energiju u borbi za polufinale.

Sve liči na 2010. goidinu. Tada nam je Viktor Troicki doneo odlučujući peti poen, a sada je kao selektor Srbije odlučio da po prvi poen krene Miomir Kecmanović protiv Džeka Drejpera, dok će se u drugom singlu sastati najbolji teniser sveta Novak Đoković i Kameron Nori. U zavisnosti od rezultata posle singlova, Troicki tek treba da odluči ko će igrati u dublu, što pre svega zavisi od toga da li će nam taj bod biti potreban za prolaz u polufinale, ili će sve već biti rešeno posle dva singla. U svakom slučaju, ako bude potrebno, verovatno će Nole igrati i u parovima, a kao partner mu je prijavljen Dušan Lajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading