BRAVO, MOMCI! Srbija je U POLUFINALU Dejvis Kupa!

Autor:

Sport

23.11.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominantne pobede Novaka i Miomira oduševile publiku u Malaga i poslale "orlove" na megdan Italijanima.

BRAVO, MOMCI! Srbija je U POLUFINALU Dejvis Kupa!

Foto: star sport

Teniska reprezentacija Srbije palsirala se u polufinale Završnog turnira Dejvis kupa u Malagi pobedama Miomira Kecmanovića nad Džekom Drejperom i Novaka Đokovića nad Kameronom Norijem.


Miša je slavio rezultatom 2:0 7:6(2), 7:6(6) i tako doneo izabranicima Viktora Troickog prvi bod.


Kecmanović i Drejper odigrali su meč dostojan završnice gren slema, a srpski teniser je pokazao da ukoliko bude održao ovakav nivo igre može da se nosi sa svim najboljim teniserima planete.


Pokazao je Kecmanović mentalnu snagu, bio je mirniji od svog rivala i zasluženo je slavio.

Gde je počeo Miomir, nastavio je Novak. Najbolji teniser planete ubedljivo je savladao Kamerona Norija rezultatom 2:0 (6:4,6:4) i tako doneo Srbiji plasman u polufinale.


Nije se Novakova pobeda dovodila u pitanje ni u jednom momentu. Po brejk u oba seta bio je dovoljan za rutinski trijumf, a ovo je Novaku 21. uzastopna pobeda za Srbiju u Dejvis kupu.

Reprezentativci Srbije predali su meč u dublu, tako da je konačan rezultat meča Srbij- Velika Britanija 2:1.

Protivnik "orlovima" u polufinalu biće Italija koja je pobedila Holandiju rezultatom 2:1 nakon preokreta.

IDEMOO NOLE! Đoković-Nori 1:0

 

 

Najbolji teniser na svetu dobio je prvi set protiv Norija.

Srbija je NA KORAK do polufinala!

Na terenu su najbolji teniser sveta Novak Đoković i Kameron Nori!

BRAVO MIŠO! Kecmanović - Drejper 2:0!

Dva taj-brejka i pobeda Miomira Kecmanovića! Srbija vodi 1:0. Novak Đoković ima priliku da odvede "orlove" u polufinale!

 

 

Atomski tenis gledamo u Malagi. Kecmanović i Drejper fenomenalno serviraju, a intenzitet je ogroman. Taj brejk je odlučio pobednika prvog seta, a više koncentracije imao je Miomir Kecmanović. Još jedan set Miše i Srbija će povesti u četvrtfinalu.

Prvi ne terenu biće Miomir Kecmanović i Džejk Drejper.

Teniseri su spektakularno predstavljeni.

Republika

Foto: star sport

Teniseri Srbije

 

Poznat je rival "orlovima" u potencijalnom polufinalu! To će biti selekcija Italije!

Teniseri Srbije krenuli su po "salataru"! Teniska reprezentacija Srbije igra u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Velike Britanije u Malagi u nameri da ponovi uspeh iz 2010. godine kada je osvojen trofej pobedom u finalu nad Francuskom u Beogradu.

Tada nam je Viktor Troicki doneo odlučujući peti poen, a sada je kao selektor Srbije odlučio da po prvi poen krene Miomir Kecmanović protiv Džeka Drejpera, dok će se u drugom singlu sastati najbolji teniser sveta Novak Đoković i Kameron Nori. U zavisnosti od rezultata posle singlova, Troicki tek treba da odluči ko će igrati u dublu, što pre svega zavisi od toga da li će nam taj bod biti potreban za prolaz u polufinale, ili će sve već biti rešeno posle dva singla. U svakom slučaju, ako bude potrebno, verovatno će Nole igrati i u parovima, a kao opcije mu ostaju teniseri koji neće igrati u singlu Laslo Đere, Dušan Lajović i Hamad Međedović.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Kada su u pitanju sami dueli, Kecmanović i Drejper su igrali samo jednom, u osmini finala turnira u Lionu ove godine i slavio je Britanac sa 6:4, 7:5, ali je taj meč odigran na otvorenom na šljaci, a sada je podloga beton u dvorani. S druge strane, Đoković je pobedio Norija u sva tri međusobna duela.

Pobednik meča Srbija – Velika Britanija u polufinalu će se sastati sa boljim iz meča Italija – Holandija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading