"ORLOVI" ODRADILI TRENING U MALAGI! Nole NAOŠTREN čeka Britance! (FOTO)

Autor:

Sport

22.11.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mečevi su na programu u četvrtak od 16 časova.

"ORLOVI" ODRADILI TRENING U MALAGI! Nole NAOŠTREN čeka Britance! (FOTO)

Foto: TSS

Dejvis kup reprezentacija Srbije odradila je danas u Malagi trening, uoči sutrašnjih duela sa Velikom Britanijom u četvrtfinalu Finalnog turnira ovog takmičenja.

Trening je vodio selektor Srbije Viktor Troicki zajedno sa Jankom Tipsarevićem, koji se nedavno priključio stručnom štabu.

Podsetimo, boje "orlova" u ovim okršajima braniće petorica srpskih asova, predvođenih najboljim na svetu Novakom Đokovićem, pored koga se još nalaze: Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović.

Foto: TSS

 

- Spremni smo. Svi smo došli sa istom motivacijom u Malagu. Želimo da pružimo maksimum, a tu je i Nole, u neverovatnoj formi, imao je sjajnu godinu. I ja sam imao dobru godinu, kao i Lajović i Kecmanović i Međedović, tako da mislim da smo svi spremni - rekao je Laslo Đere pred duele s Britancima.

Meč između Srbije i Velike Britanije odigraće se sutra od 16 časova u Malagi. Pobednik ovog duela sastaće se u subotu u polufinalu sa boljim iz meča Italija - Holandija.

Prvi polufinalista F8 Dejvis kupa je selekcija Finske, koja je sinoć pobedila Kanadu ukupnim rezultatom 2:1.

Skandinavci će u četvrtak igrati u polufinalu sa pobednikom današnjeg meča između Australije i Češke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading