TROICKI ŠOKIRAO ODLUKOM: Najbolji po rangu ne igra protiv Britanaca

Autor:

Sport

23.11.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šansu pre Novaka Đokovića u četvrtfinalu Dejvis kupa dobio tek četvrti reket Srbije.

TROICKI ŠOKIRAO ODLUKOM: Najbolji po rangu ne igra protiv Britanaca

Foto: Teniski savez Srbije

Dejvis kup tim Srbije

Teniseri Srbije sastaće se sa Velikom Britanijom od 16 časova u četvrtfinalu Dejvis kupa u Malagi, ali na teren za naš tim neće najbolje rangirani teniser posle Novaka Đokovića. Naime, selektor Viktor Troicki je rešio da "prva tabla" Srbije bude Miomir Kecmanović, a ne bolje rangirani Laslo Đere ili Dušan Lajović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

To znaći da će Kecmanović igrati protiv Džeka Drejpera, a u drugom singlu sastaće se najbolji teniser sveta Novak Đoković i Kameron Nori. S druge strane, Troicki tek treba da odluči ko će igrati u dublu, što pre svega zavisi od toga da li će nam taj bod biti potreban za prolaz u polufinale, ili će sve već biti rešeno posle dva singla. U svakom slučaju, ako bude potrebno, verovatno će Nole igrati i u parovima, a kao opcije mu ostanu upravo pomenuti odmorni teniseri koji neće igrati u singlu, kao i Hamad Međedović.

Pobednik meča Srbija – Velika Britanija u polufinalu će se sastati sa boljim iz meča Italija – Holandija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading