UHVAĆENI NA DELU: Novak na večeri sa kumom, a evo gde je u tom trenutku bila Jelena

Autor:

Sport

26.09.2023

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena ostala šokirana kada je ovo ugledala, čak 300 kilometara dalje od Đokovića.

UHVAĆENI NA DELU: Novak na večeri sa kumom, a evo gde je u tom trenutku bila Jelena

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Novak Đoković je kod kuće i puni baterije u Beogradu za poslednje izazove u 2023. godini pohod na Završni masters sezone i titulu u Dejvis kupu sa reprezentacijom Srbije. Deo slobodnog vremena Nole je iskoristio da izađe na večeru sa prijateljima, tačnije sa kumom Nevenom Markovićem i Italijanom Markom Stilitanom.

I to bez supruge. A kako bi Jelena Đoković i bila tu kada je više od 300 kilometara dalje u drugom gradu. Naime, gospođa Đoković je trenutno u Sarajevu zbog obaveza sa Fondacijom "Novak Đoković" o čemu svedoče i njene objave na društvenim mrežama. Tako je Jelena između dva predavanja skoknula do Baščaršije i tamo uživala u čarima prestonice Bosne i Hercegovine.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jelenadjokovicndf

 

Gospođi Đoković posebno su za oko zapale mantije, specijalitet u tom gradu. Ona nije mogla da sakrije oduševljenje, a osmeh svedoči koliko je bila šokirana kada je ugledala pun izlog mantija, pa nema sumnje da ih je i probala.

Foto: printscreen/instagram.com/jelenadjokovicndf

 

Koliko je bila opuštena, svedoči i Jelenina odevna kombinacija. Ona je na sebi imala jednostavan mantil koji je moguće nositi i po hladnom i po kišovitom vremenu, ali i kada malo otopli. baš kao što je to slučaj ovih dana u Srbiji i regionu. Inače, ovakav mantil, kao modni detalj, nikada ne izlazi iz mode, a redovno su ganosile čuvena Odri Hepbern,  a obožavaju ga i Megan Markl, Blejk Lajvli, Kejt Mos i mnoge druge uspešne žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading