KRV NIJE VODA! Ćerka Darka Miličića u REPREZENTACIJI Srbije! (FOTO)

Autor:

Sport

17.02.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosne vesti na svom Instagram profilu podelila je mama Zorana.

KRV NIJE VODA! Ćerka Darka Miličića u REPREZENTACIJI Srbije! (FOTO)

Foto: Starsport

Darko Miličić

Koliko smo samo puta čuli rečenice 'krv nije voda', 'geni su čudo' ili 'iver ne pada daleko od klade'.

Primer ove rečenice u praksi dolazi nam iz familije Miličić. Otac Darko bio je drugi pik na jednom od najkvalitetnijih NBA draftova u istoriji, odmah iza Lebrona Džejmsa, a njegova ćerka Lara već dominira i pored toga što ima samo 12 godina. Ali, u drugom sportu - tenisu!

Ona je već sa četiri godine krenula da se bavi tenisom, a sada je stigla i do reprezentacije Srbije. Trenutno se nalazi sa nacionalnim timom svog uzrasta na pripremama, a fenomenalne i radosne vesti na svom Instagram profilu podelila je njena majka Zorana.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Lara Miličić u opremi reprezentacije Srbije

 

Naravno, Lara se poput mnoge dece koja su krenula da se bave tenisom ugleda na Novaka Đokovića, a, ko zna, možda će baš ona napraviti karijeru kao što su imale Ana Ivanović ili Jelena Janković.

Dobrog mentora imaće u ocu Darku koji je prošao svašta kroz sportsku karijeru.

U ludilu glave i mozga, razmišljao sam da ću spiskati sve ako nastavim tim tempom i da moram da se zaposlim. Morao sam da napravim neki plan kad prestanem sa košarkom, pošto sam još bio plaćen od 'braće' iz SAD i čim završim s tim znao sam da moram da se okrenem nekom poslu. Ljudi ne razumeju i govore kako je potrošio toliko para a zaradio toliko puno, a ne znaju da ono koji zarađuju imaju i velike trošlove. Pare brzo odu - rekao je Miličić ne tako davno tokom otvorenog razgovora na Vivaldi forumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading