RIJANA SKROMNO PROSLAVILA SINU DRUGI ROĐENDAN: Sa privatne proslave isplivalo SVE, evo kako su se provodili (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizovali su malu, intimnu proslavu za najuži krug ljudi.

RIJANA SKROMNO PROSLAVILA SINU DRUGI ROĐENDAN: Sa privatne proslave isplivalo SVE, evo kako su se provodili (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/itsjazzy.b

Rijana i ASAP Roki su proslavili drugi rođendan svog najstarijeg sina, RZA, na spektakularan način, u subotu 11. maja. Ovaj slavan par je odlučio da se njihov sin oseća predivno tokom slavlja koji su upriličili, a kasnije i neke momente proslave podelili su na društvenoj mreži Instagram.

Privatnost čuvaju samo za sebe


Pevač je u čast rođendana svog sina napravio galeriju fotografija i video snimaka i podelio sa obožavaocima, pružajući im uvid u njihovu porodičnu idilu, a to uglavnom nema običaj da radi. Tako su obožavaoci imali priliku da vide ne samo RZU, već i njihovog mlađeg sina Rajota, rođenog u avgustu 2023. godine. Pored toga, reper je podelio i video snimke svog prvog sina kao bebe, što je sigurno oduševilo mnoge fanove, a neke možda i rasplakalo.


Proslava u fabrici boja u Njujorku

Proslava je održana u privatnoj zabavi u fabrici boja u Njujorku, a gosti poput poznate šminkerke Džezmin B. Kuk su podelili klipove sa ovog nezaboravnog događaja. U galeriji fotografija su prikazani šareni ukrasi, Rijana koja drži dečaka koji slavi rođendan naopačke dok mu peva "Srećan rođendan", kao i RZino divno lice na štapićima. Takođe, zabeležen je i poseban momenat kada oni kao porodica zajedno poziraju.

Rijana i ASAP Roki su definitivno napravili posebnu proslavu za svog sina, čineći da njegov drugi rođendan bude nezaboravan i ispunjen ljubavlju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading