Tvrdoglavost Britanaca! Na Ostrvu BUKTI kampanja - žele da OTKAŽU finale Vimbldona!

Autor:

Sport

08.07.2022

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna tema u glavnom gradu Engleske.

Tvrdoglavost Britanaca! Na Ostrvu BUKTI kampanja - žele da OTKAŽU finale Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Centralni teren na Vimbldonu

Nastup Elene Ribakine, igračice iz Moskve koja se takmiči pod zastavom Kazahstana, u finalu Vimbldona podelio je teniski svet, a brojni navijači iz Velike Britanije osuđuju činjenicu da joj je dozvoljeno da igra na londonskoj travi.

Na društvenim mrežama možemo pronaći brojne osuđujuće komentare prema devojci iz Rusije, a neki fanovi čak pozivaju na otkazivanje finalnog susreta, koji će biti odigran u subotu.

Takođe, britanska kruna je upozorena da će možda morati da čestita nekome ko dolazi iz agresorske zemlje, predsednika Vladimira Putina.

 

 

Ranije tokom dana pisali smo o tome kako Britanci "nenamerno" finansiraju ruskog predsednika, iako su osudili agresiju na Ukrajinu, koja je počela 24. februara.

Neke od komentara sa Tvitera možete pogledati u nastavku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podsetimo, Ribakina će za vimbldonski pehar igrati na Centralnom terenu protiv Ons Žaber, prve finalistkinje u istoriji koja dolazi iz arapskog sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading