Vrhunski bezobrazluk pred finale Vimbldona! Bezočna PROVOKACIJA Britanaca, pa BRUTALAN odgovor: Zašto pominjete Rusiju?

Autor:

Sport

07.07.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je glavna tema u Londonu.

Vrhunski bezobrazluk pred finale Vimbldona! Bezočna PROVOKACIJA Britanaca, pa BRUTALAN odgovor: Zašto pominjete Rusiju?

Foto: Tanjug/AP

Elena Ribakina, Moskovljanka koja nastupa pod zastavom Kazahstana, izborila je plasman u finale Vimbldona, ali je doživela sraman tretman od strane predstavnika "sedme sile".

Ribakinovoj je stigla salva pitanja o Rusiji, ratu u Ukrajini, ali i činjenici da je uzela učešće na turniru na londonskoj travi, uprkos ruskom poreklu.

 

 

Već sam odgovarala na ta pitanja. A ponoviću i sada. Već duže vreme igram za Kazahstan. I zaista sam srećna zbog toga. Verovali su u mene i ne postavlja se pitanje kako se osećam. Igrala sam i na Olimpijskim igrama i FED kupu - navela je Ribakina, a Britanci su insistirali na njenom "ruskom sentimentu, što ju je prilično razljutilo.

- Šta vam to znači kako se osećam? Zašto pominjete Rusiju? Došla sam ovde da igram na najvećoj pozornici. Saosećam sa onima koji nisu mogli da dođu ovde, ali ja sam ovde samo da bih igrala - poručila je Elena Ribakina koja će se za vimbldonski pehar boriti sa Ons Žaber, prvom Arapkinjom koja se domogla završnice nezvaničnog prvenstva sveta u tenisu.

Podsetimo, ruskim i beloruskim teniserima zabranjen je nastup na trećem Grend slemu sezone zbog rata u Ukrajini, koji je počeo 24. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading