MILJANA KECMANOVIĆ DANAS PRVI PUT IZNOSI ODBRANU! Oči u oči sa roditeljima UBIJENE DECE U "RIBNIKARU" - ranije izjavila da "nije kriva"!

Autor:

Hronika

15.05.2024

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno je odbranu iznosio otac dečaka ubice!

MILJANA KECMANOVIĆ DANAS PRVI PUT IZNOSI ODBRANU! Oči u oči sa roditeljima UBIJENE DECE U "RIBNIKARU" - ranije izjavila da "nije kriva"!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Majka dečaka Koste Kecmanovića koji je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru 3. maja prošle godine, Miljana Kecmanović, danas bi trebalo prvi put da iznese detaljnu odbranu pred Višim sudom u Beogradu.

Iako je DNK majke pronađena na jednoj čauri u učionici istorije nakon zločina, tokom istrage je saslušavana kao svedok, a optužnica protiv nje je podignuta zbog nedozvoljenog držanja oružja i municije.

Na pripremnom ročištu pred početak suđenja, prema nezvaničnim informacijama, majka se izjasnila o krivici, tvrdeći kao i njen suprug da "nije kriva".

Podsećanja radi, na prethodnim suđenjima otac dečaka ubice je takođe negirao krivicu, a odgovarao je i na pitanja roditelja dece koja su kobnog dana stradala u "Ribnikaru". Tom prilikom je pokušavao da sebe i svoju porodicu predstavi kao žrtve, a istakao je tada i da "on nije pucao u učionici", te da ne treba da ide u zatvor za nešto što nije učinio.

Otac dečaka ubice, koji je odbio da odgovara na pitanja advokata punomoćnika dece i radnika obezbeđenja, suočen je sa preko 200 pitanja koja su mu postavljali članovi porodice.

On se tereti da je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio ga da puca, kao i da je suprotno od zakona držao pištolje iz kojih je njegov sin izvršio zločin. 

Majka dečaka ubice, danas bi trebalo prvi put da iznese detaljno svoju odbranu pred Višim sudom u Beogradu. DNK majke pronađena je na jednoj čauri u učionici istorije posle stravičnog zločina u centru Beograda. Tokom istrage, ona je saslušavana kao svedok, a optužnica protiv nje je podignuta zbog nedozvoljenog držanja oružja i municije. Prema nezvaničnim informacijama, na pripremnom ročištu pred početak suđenja, ona se izjasnila o krivici i tada je, kao i njen suprug, rekla da "nije kriva".

Suđenje je zatvoreno za javnost radi zaštite interesa maloletnih oštećenih.

Podsetimo, Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao. Usmrtio je najpre čuvara i dve devojčice koje su dežurale, a onda ušao u kabinet za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas i ispalio rafal. Tom prilikom je usmrtio još šestoro vršnjaka, dok je još troje i nastavicu istorije teško ranio. Dvanaest dana kasnije, još jedna devojčica je nažalost, podlegla povredama.

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Tanja

15.05.2024 07:26

Oružjem od kuće donetim u školi na času decu i čika Dragana nam streljao najmlađi masovni ubica na svetu. Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu su vaspitali najmlađeg masovnog ubice na svetu i vodali po raznim pucačkim aktivnostima. Zbog njih dece nam nema zauvek i čika Dragana. Odbrana roditelja,advokata,advokatskih timova im se zasniva da izvrdaju, budi van zakona i sistema i što pre pobegnu u London ili na Havaje. Njih ne zanima što naše dece nema zauvek i čika Dragana.

Joja

15.05.2024 10:45

Smrad od zene ce nastaviti da laze. Takva joj pokvarena priroda.

miljanak

15.05.2024 10:58

ahaha zastite interesa obih kojima je u interesu da bude ispod zita..kakva maloletna lica,koga uopste doticu maloletna lica

JEDNAN RODITELJ

15.05.2024 11:31

Miljana, otkud ti da ne budeš pred Ribnikarom kobnog dana. Zar nisi kriva za Kostu. Šta ti još možeš da kažeš u svoju odbranu.....Da si "Docent" i "Bogata"