ZAPADNJACI NE ZNAJU ZA SRAM: Epsko poniženje za Novaka, Đokovića uporedili sa čovekom koji PREZIRE Srbiju i podržava Veliku Albaniju! (FOTO)

Autor:

Sport

29.10.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se vredno priprema za povratak na teren.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković će posle nešto duže paze igrati na Mastersu u Parizu, a u jeku priprema za prestižni turnir najbolji teniser sveta suočava se sa novim skandaloznim napadima.

Izvesni portal "Watson" napravio je skandalozno poređenje u tekstu koji se ticao teme vakcinacije, o kojoj se Đoković javno ne izjašnjava.

Naime, Novaka je pomenuti medij uporedio sa Granitom Džakom, kontroverznim reprezentativcem Švajcarske, koji je više poznat po brojnim skandalima, nego po umeću na fudbalskom terenu.

Džaka je u prošlosti često veličao Veliku Albaniju, a neretko je koristio svaku proliku da provocira i unizi Srbiju.

Portal "Watson" uporedio je upravo Novaka i Džaku kao, svrstavši ih među sportiste koji bi mogli da snose posledice zbog toga što se još uvek nisu vakcinisali.

Sve u svemu, skandalozno je u porediti Đokovića koji predstavlja sve ono najbolje što Srbija ima, sa čovekom koji tu istu Srbiju unižava i ponižava na svakom koraku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading