FUDBALERI ZVEZDE "ANTIVAKSERI", A KOŠARKAŠI? Evo koliko su ODGOVORNI na Malom Kalemegdanu!

Autor:

Sport

29.10.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se FK Crvena zvezda bori sa "antivakserima" u svojim redovima, u košarkaškopm klubu je potpuno druga situacija, što je potvrdio predsednik kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Naime, dok je u FK Crvena zvezda samo četvorica imunizovanih prvotimaca, Nebojša Čović je otkrio da su svi košarkaši crveno-belih vakcinisani.

- Mi smo odgovoran klub i brinemo i o zdravlju naših igrača, ali sa druge strane ne želimo da dovodimo u pitanje njihove nastupe u evroligaškim takmičenjima- rekao je Nebojša Čović.

Republika

Foto: Starsport

Nebojša Čović

Tim koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić je imao nekoliko slučajeva zaražavanja koronavirusom uprskos vakcinaciji, trenutno je van tima Nikola Ivanović, a poslednji u nizu koji se oporavio je Majk Cirbes koji se nedavno vratio na teren.

Očekivano je da su košarkaški timovi celokupno vakcinisani jer su njihova putovanja van granica Srbije češća nego u fudbalu, pa su crveno-beli želeli da preduprede sve potencijalne poteškoće kojih ove sezone već imaju dovoljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading