NADAL POTVRDIO: Španac se vraća JAČI NEGO IKADA i ide po 21. Grend slem titulu!

Autor:

Sport

06.10.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Nadal je najavio veliki povratak svog nekadašnjeg učenika i vlasika 20 Gren slem titula, Rafaela Nadala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Nadal je zbog povrede levog stopala ranije završio ovu sezonu, ali izgleda da će potpuno spreman dočekati novu i pokušati da obori novi rekord.

- Mislim da će se oporaviti. Optimista sam, osećam da bi 2022. mogla biti uspešna. Verujem da su pred njih još dve ili tri dobre sezone, ali kako vreme odmiče, sve je teže- rekao je Toni.

Osvrnuo se iskusni stručnjak i na pitanje ko je najbolji teniser svih vremena.

Foto: Tanjug/AP

Nadal se vraća jači nego ikada

- Kada se Rafa pojavio svi su mislili da će Rodžer Federer biti najbolji svih vremena. Čim se pojavio Novak shvatili smo da je on nešto posebno. Sa Rodžerom je uvek bilo lakše igrati. Đoković je bio mnogo kompleksniji, nismo uspevali da pročitamo njegovu igru- podsetio je Toni i dodao:

- Kada je Rafa sa 24 godine imao sve grend slemove u kolekciji, znao sam da će se boriti za zvanje najboljeg u istoriji. Ali njegov razvoj je uvek bio uslovljen povredom stopala, sa kojom i sada ima problema. Zbog toga su njegova dostignuća još vrednija- rekao je Španac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading