SERIJSKI LOPOV UHAPŠEN U LESKOVCU! Evo šta je policija zaplenila u njegovom stanu

Autor:

Hronika

16.05.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više detalja o ovom slučaju biće poznato nakon što osumnjičeni muškarac bude saslušan u nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

SERIJSKI LOPOV UHAPŠEN U LESKOVCU! Evo šta je policija zaplenila u njegovom stanu

Foto: shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (43) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio ova krivična dela.

"On je, kako se sumnja, na teritoriji grada, u aprilu i maju ove godine, iz dvorišta i garaža sugrađana ukrao električni trotinet, bicikle, odeću i obuću. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi policija je pronašla trotinet, tri bicikla i garderobu i vratila ih vlasnicima" piše u saopštenju Policijske uprave Leskovac.

Više detalja o ovom slučaju biće poznato nakon što osumnjičeni muškarac bude saslušan u nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

NESREĆA U LESKOVCU

Mladić iz sela Pečenjevce kod Leskovca, Stefan Stanković (29), izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče ujutru na putu Leskovac-Niš, nedaleko od sela Lipovica. Ova tragedija duboko je potresla Stefanovu porodicu, prijatelje i celu lokalnu zajednicu koja ga je poznavala.


Stefan Stanković bio je mladić koji je plenio svojom dobrotom i osmehom. Bio je farmaceut po zanimanju, ali i aktivni sportista, poznat po svojoj svestranosti i velikim planovima za budućnost. Završio je srednju Medicinsku školu u Leskovcu sa odličnim uspehom, a bio je i član lokalnog fudbalskog kluba FK Moravac, gde je igrao od svoje 16. godine. Iako je svoje kopačke zamenio radom u jednom preduzeću u Leskovcu pre nekoliko godina, ljubav prema sportu ostala je neizbrisiva činjenica u njegovom životu.

Prijatelji su ga opisivali kao mladića sa velikim planovima za budućnost, koji je sanjao o osnivanju porodice. Bio je u vezi i često je sa drugovima razgovarao o planovima vezanim za brak i decu. Međutim, u poslednjih mesec dana, ovi razgovori su prestali, ostavljajući njegove bližnje i prijatelje u šoku i tuzi.

Meštani sela Pečenjevce imaju samo reči hvale za Stefana, ističući njegovu skromnost, dobrotu i odgovornost. Posebno je bilo zapaženo da Stefan nikada nije konzumirao alkohol, te su mnogi iznenađeni činjenicom da je do ove tragedije došlo na mestu gde se u poslednjih mesec dana dogodilo nekoliko saobraćajnih nesreća, iako je Stefan bio poznat kao protivnik brze vožnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading