SRBIJA JE OVO NEDELJAMA ČEKALA: Ivana konačno odgovorila na pitanje o razvodu! (VIDEO)

Autor: R. V. B.

Sport

30.01.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španovićevoj nije bilo lako prethodnih sedmica.

SRBIJA JE OVO NEDELJAMA ČEKALA: Ivana konačno odgovorila na pitanje o razvodu! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Ivana Španović

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović iza sebe ima možda i najteži period u životu, pošto se nedavno razvela od svog dugogodišnjeg ljubavnog partnera Marka Vulete.

Cela Srbija, a i šire, proteklih nedelja je pomno pratila detalje oko rastanka para čija je ljubav delovala idilično, a Republika.rs sada konačno donosi Ivanin odgovor na pitanje o razvodu.

- Zašto me to pitaš? - uzvratila je Ivana uz prelepi osmeh.

Usledila je konstatacija našeg novinara da je njena poruka za govornicom bila pomalo misteriozna.

- Nema to nikakve veze, niti je nekome bilo upućeno. Prosto, ja živim svoj život na principu ličnih načela. To je nešto sa čime sam ja u redu i to je to. Mislim da to svi radimo, ili bi trebalo. Poruka nikome nije bila upućena, pričala sam o sebi - poručila je Španovićeva.

Inače, ovaj razgovor vođen je odmah nakon ceremonije dodele nagrada najboljim srpskim atletičarima, u izboru Srpskog atletskog saveza. Naravno, nagrada je pripala upravo Ivani, koja je prošle godine postala svetska šampionka u skoku udalj, dok je u muškoj konkurenciji nagrađen fenomenalni Elzan Bibić.

Ivana Španović je rođena 10. maja 1990. godine i postigla je mnoge značajne uspehe na međunarodnim atletskim takmičenjima. Ivana je osvojila više zlatnih medalja na velikim takmičenjima, uključujući Svetsko i Evropsko prvenstvo u atletici, kao i dva najsjajnija odličja na planetarnim šampionatima u dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sale Nacionale

30.01.2024 20:02

Najlepša!!!!