FOTO UBOD: Ivana Španović po prvi put u javnosti nakon razvoda (FOTO)

Autor: R. V. B.

Sport

30.01.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletičarka došla na dodelu nagrada.

FOTO UBOD: Ivana Španović po prvi put u javnosti nakon razvoda (FOTO)

Foto: Republika

Ivana Španović

Srpska atletičarka Ivana Španović trenutno prolazi kroz izrazito težak period, pošto se razvela od dugogodišnjeg partnera Marka Vulete.

Ipak, Ivana je smogla snage da se po prvi put pojavi u javnosti nakon razvoda, a to je učinila na ceremoniji Atletskog saveza Srbije, koji proglašava najbolje u 2023. godini.

Republika

Foto: Republika

Ivana Španović

Tom prilikom, Ivana nije bila jedina koja je nagrađena, već su priznanja dobili i mnogi drugi srpski atletičari, a na portalu Republika.rs možete pročitati i kompletnu listu dobitnika.

Ivana Španović je rođena 10. maja 1990. godine i postigla je mnoge značajne uspehe na međunarodnim atletskim takmičenjima. Ivana je osvojila više zlatnih medalja na velikim takmičenjima, uključujući Svetsko i Evropsko prvenstvo u atletici, kao i dva najsjajnija odličja na planetarnim šampionatima u dvorani.

Što se Marka tiče, on je fitnes instruktor iz Novog Sada koga na Instagramu prati 95.000 ljudi. Završio je DIF i stekao zvanje profesora sporta, a na društvenim mrežama, neračunajući ovaj period neaktivnosti, često daje savete i drži predavanja vezana za ishranu i treninge, a ranije je bio i instruktor boksa.

Marko je profesionalni fitnes trener iz Novog Sada, završio DIF i stekao je zvanje profesora sporta, takođe je aktivan na društvenim mrežama, gde često daje savete i drži predavanja vezana za ishranu i treninge. Takođe, ranije je bio i instruktor boksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading