JOKIĆ SE DOTAKAO MVP NAGRADE: Evo šta je srpski reprezentativac poručio!

Autor:

Sport

11.04.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Čitava MVP priča ide van kontrole''.

JOKIĆ SE DOTAKAO MVP NAGRADE: Evo šta je srpski reprezentativac poručio!

Foto: X/Denver Nuggets

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su pobedu nad Minesotom rezultatom 116:107 prošle noći. Izabranici Majka Melouna su sada na prvom mestu Zapadne Konferencije. Srpski centar Nikola Jokić ponovo je odigrao meč za anale, postigavši 66. dabl-dabl ove sezone. Somborac je bio i najefikasniji na utakmici sa 41 poenom uz 11 skoka i sedam asistecnija.

Jokić ima odličnu sezonu i vodi veliku bitka za MVP titulu. Nikoli je najveći konkurent za ovo prestižno priznanje košarkaš Dalasa, Luka Dončić, koji takođe igra na vrhunskom nivou čitave takmičarske godine. Reprezentativac Srbije je na konferenciji prokomentarisao dodelu MVP nagrade i istakao da to nije preterano važno.

- Mislim da ni mojim saigračima više nije preterano važno. Čitava MVP priča ide van kontrole. Igram dobru košarku, ekipa igra dobro. Ako ne osvojim, čestitam drugima. Ima mnogo odličnih igrača koji igraju vrhunski - jasan je Jokić.

Jokić je ovo priznanje osvajao dva puta za redom, 2021. i 2022. godine, a po mnogima trebao je i prošle godine umesto Džeola Embida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading