SRBIJO NOĆAS NEMA SPAVANJA: Jokić nastavlja svoju bitku protiv Lebrona!

Autor:

Sport

22.04.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas fantastičan susret.

SRBIJO NOĆAS NEMA SPAVANJA: Jokić nastavlja svoju bitku protiv Lebrona!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa odmeriće snage noća od 4.00 u okviru drugog meča plej-ofa NBA lige. Izabranici Majka Melouna vode 1:0 u seriji pošto su u prošlom susreti bili bolji rezultatom 114:103. Ovo će takođe biti novi okršaj maestralnog Nikole Jokića i Lebrona Džejmsa.

Sprski centar je imao ključnu ulogu pobedi Nagetsa nad Lejkersima postigavši 32 poena,uz 12 skokova i sedam asistencija. Sa druge strane Lebron je imao sjajnu partiju u prvom poluvremenu, dok je u drugom stao, a na susretu je ubacio 27 poena uz šest skoka i osam asistencija. 

Podsetimo, Denver je u prošlom meču postavio rekord. Naime, franšiza iz Kolorada se ispisala u istoriju lige pošto slavni Lejkersi u međusobnim duelima ne znaju za pobedu od 10. januara 2023. godine. Dakle, Denver je postao prvi tim u istoriji NBA lige koji je pobedio istog protivnika devet puta uzastopno, iako su imali barem četiri manje slobodna bacanja u svakoj utakmici u tom nizu.

Denver brani titulu u NBA ligi i sigurno sa velikom motivacijom ulaze u ovaj duel koji će biti spektakluaran, to je sigurno. Jokić polako grabi ka novo MVP nagradi i samo ga čudo može zaustaviti u tom poduhvatu. Sa druge strane, Lebronu je ovo možda poslednja prilika da se okiti titulom najjačeg takmičenja na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading