BRUTALNI NIKOLA JOKIĆ: Srbin blizu velikog podviga!

Autor:

Sport

07.04.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Somborac nastavlja sa odličnim partijama.

BRUTALNI NIKOLA JOKIĆ: Srbin blizu velikog podviga!

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Atlantu Hoks rezultatom 142:110, a srpski košarkaš Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl sa 19 poena, 14 skokova i 11 asistencija. Centar akutelnog šampiona NBA lige je 130. put došao do ovog učinka i trenunto se nalazi na četvrtom mestu po ovo učinku.

Jokiću fali još osam tripl-dabla kako bi prestigao Medžik Džonsona kome je 138 puta ovo pošlo za rukom. Ispred Nikole su još Rasel Vestbruk sa 198 i Oskar Robertson sa 181. Srbin je definitivno pokorio Ameriku i igra na veoma visokom nivou i verovatno nema nameru da stane, dok sve rekorde ne bude srušio. 

http://

Gotovo je sigurno da će Nikola osvojiti MVP nagradu. Bez Jokića Denver ne igra na očekivanom niovu, i definitivno je stub ekipe Majka Melouna koju je prošle sezone vodio do istorijske titule u NBA ligi. Do kraja regularnog dela sezone ima još četiri utakmice, a Nagetsi su vodeći na tabeli u Zapadnoj Konferenciji sa utakmicom više od Minesote.

Jokić nije igrao prethodnom Mundobasketu, ali bi verovatno imao veliki doprinos da se našao na spisku putnika za Manilu. Međutim, slede Olimpijske igre u Parizu, a Srbija se u grupi nalazi upravom sa Sjedinjenim Američkim Državama, a Jokić bi bio od velike pomoći, jer upravom igra protiv tih igrača koji će doći na ovu smotru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading