JOKIĆ "SOMBOR ŠAFLOVIMA" IZLUDEO BOGDANA! Centar Denvera novim MONSTRUOZNIM TRIPL-DABLOM vodio tim do pobede nad Hoksima!

Autor:

Sport

07.04.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf Nagetsa.

JOKIĆ "SOMBOR ŠAFLOVIMA" IZLUDEO BOGDANA! Centar Denvera novim MONSTRUOZNIM TRIPL-DABLOM vodio tim do pobede nad Hoksima!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denver Nagetsa pregazili su na domaćem terenu ekipu Atlanta Hoksa rezultatom 142-110.

Od samog početka duela tim iz Kolorada je dominirao. Posle prve četvrtine razlika je iznosila sedam poena, da bi do poluvremena narasla na dvocifrenu. Hoksi su raspoređenim poenima pokušavali da ugroze aktuelnog šampiona NBA lige, ali im to nije pošlo za rukom.

Rutinski je Denver odradio i treću i četvrtu deonicu, te potpuno zasluženo upisao trijumf posle kog se, nakon nešto dužeg vremena, osamio na vrhu Zapadne konferencije i to svega četiri kola pred plej-of. Planove može pokvariti jedino Minesota sa kojom se Nagetsi i sastaju nakon narednog duela protiv Sparsa. Međutim, meč se igra u "Bol" areni, pa će Nikola Jokić i družina imati veoma dobru šansu da osiguraju prvu poziciju pred početak "onog najslađeg".

A kad već pričamo o njemu, sve po starom - tripl-dabl učinak uz 19 poena, 14 skokova i 11 asistencija. Ali nisu samo brojke, već način na koji je izluđivao protivnike na terenu svojim čuvenim "Sombor šaflovima".

Atlanta nije mogla da pronađe nikakvo rešenje za i te kako raspoloženog Srbina. Što se tiče ostalih, Kaldvel-Poup je bio najefikasniji u domaćem timu sa 24 poena, dok je Bogdan kod Hoksa odigrao veoma dobru partiju zabeleživši 18 poena i po dva skoka i asistencije, samo jedan poen manje u odnosu na Kapelu.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading