JOKIĆ PROMAŠIO POBEDU DENVERA! Nagetsi poraženi u Los Anđelesu!

Autor:

Sport

05.04.2024

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva utakmica!

JOKIĆ PROMAŠIO POBEDU DENVERA! Nagetsi poraženi u Los Anđelesu!

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na gostovanju Los Anđeles Klipersima rezultatom 102:100.

Šta reći za ovaj meč - neverovatna utakmica u "Kripto" Areni. Nagetsi su sjajno ušli u utakmicu, odlično su igrali ofanzivno i posle prve četvrtine imali odličnih +11. Međutim, tada je krenulo "buđenje" Klipersa u režiji "srpskog zeta" Pol Džordža. Drugu deonicu domaći su dobili sa 33:18 i tako potpuno vratili meč u pre početka drugog poluvremena.

A tamo, još izjednačene i neizvesne košarke. Probudio se tada i Vestbruk sa nekim važnim poenima, ali je na drugoj strani pomogao odlični Gordon. Iako su se Klipersi u jednom momentu "odlepili" na +11, Denver je nađao snage da se na minut i po do kraja vrati na -1. Međutim, to je bilo sve, pošto je Gordon uprskao ključni napad kada se okliznuo i izgubio loptu. Tako je poslednji pokušaj tima iz Kolorada da se vrati otišao u vazduh.

Iako je imao šut za pobedu, koji je, ruku na srce bio nimalo lak, sa skoro pola terena, neverovatan je i ovoga puta standardno bio - Nikola Jokić. Srbin je ponovo zabeležio tripl-dabl, a na terenu je proveo čak 40 minuta! Sa 36 poena, 17 skokova i 10 asistencija bio je ubedljivo najbolji pojedinac meča, ali ni to nije bilo dovoljno da Denver upiše pobedu. Na drugoj strani dominirao je Džordž sa 28 poena.

Do kraja sezone u NBA ligi ostalo je svega još pet kola, a najveći problem Denveru u borbi za prvo mesto pravi Minesota. Nagetsi imaju utakmicu, ali i pobedu više od Oklahome, dok od Minesote takođe imaju meč viška, ali će Timbervulvsi u slučaju da pobede tu zaostalu utakmicu zauzeti prvo mesto.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading