DURENT JAČI OD JOKIĆA! Denveru ni sjajna partija Srbina nije bila dovoljna protiv Finiksa!

Autor:

Sport

28.03.2024

05:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu uspeli Nagetsi da upišu novu pobedu.

DURENT JAČI OD JOKIĆA! Denveru ni sjajna partija Srbina nije bila dovoljna protiv Finiksa!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Kevin Durent

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Finiksa na domaćem terenu rezultatom 97:104.

U Bol areni gledali smo jedan fenomenalan meč i šou dva čoveka - Kevina Durenta i Nikole Jokića. Počelo je čvrsto sa obe strane u prvoj četvtini koja je završena nerešenim rezultatom 29:29. Sansi su ipak osetniju prednost stekli u drugoj deonici, a pomenuti Durent je bio najzaslužniji za to što su je i održali.

Pokušavao je Denver da se vrati u igru, ali se potom jednom Amerikancu pridružio i drugi - Devin Buker. On je imao odličnu rolu u periodu posle najveće pauze i Sansi su na krilima pomenute dvojice ušli u poslednju četvrtinu sa dvocifrenom prednošću.

Pokušavao je Jokić u poslednjem periodu, imao je nekih fenomenalnih poteza i koševa, pratio ga je i Gordon odličnom partijom, ali to večeras nije bilo dovoljno protiv raspucanih Sansa.

Na kraju je najefikasniji akter meča bio Durent sa 30 poena, a kod gostiju ga je pratio Buker sa 17. Jokić je upisao 22, a Gordon 18 u Denveru.

Sezona se sve više bliži kraju, a situacija na tabeli je nikad napetija. Iako je Denver bio na vodećoj poziciji do ovog meča, nakon večerašnjeg poraza Oklahoma i Minesota će imati priliku da se izjednače sa timom iz Kolorada na skoru 51-22.

Ostalo je još svega devet kola do kraja, a kada je u pitanju Finiks, njima je ova pobeda veoma značajna u borbi za šesto, a vrlo lako mogu "napasti" i peto ili četvrto mesto.

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading