JOKIĆ DOBIO ODLIČNE VESTI, A NIJE NI IGRAO! Denver drži SVE u svojim rukama!

Autor:

Sport

06.04.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada sve ekipe imaju isti broj mečeva.

JOKIĆ DOBIO ODLIČNE VESTI, A NIJE NI IGRAO! Denver drži SVE u svojim rukama!

Foto: Twitter/nuggets

Jokić protiv Minesote

Nikola Jokić i Denver Nagetsi: Sudbina u njihovim rukama

Nakon noći između petka i subote, Nikola Jokić i Denver Nagetsi su dobili dve odlične vesti - poraze su doživeli Oklahoma i Minesota, što znači da Denver sada drži sudbinu u svojim rukama kada je prvo mesto na Zapadu u pitanju. Sa skorom od 53 pobede i 24 poraza, Nagetsi su se izjednačili sa Minesotom, dok je Oklahoma tik ispod sa skorom od 52 trijumfa i 25 neuspeha.

Povratak Džamal Mareja

Dobra vest za trenera Majkla Melouna je što se u tim vraća Džamal Marej, koji se oporavio od povrede. Njegov povratak će biti od velikog značaja u narednim ključnim mečevima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jokić protiv Memfisa


Raspored do kraja sezone

Do kraja ligaškog dela takmičenja, Denver Nagetsi imaju pet preostalih mečeva, a sve drže u svojim rukama. Sledeći protivnik Nikole Jokića biće sunarodnik Bogdan Bogdanović i ekipa Atlante, a zatim ih očekuju gostovanja Juti i zatim Minesoti u meču koji bi mogao da odluči prvo mesto. Nakon toga, Nagetsi gostuju San Antoniju i Viktoru Vembanjami, a sezonu završavaju mečom u Memfisu.

Konkurencija i raspored

Dok Denver ima relativno povoljan raspored do kraja sezone, njihovi glavni konkurenti, Minesota i Oklahoma, suočavaju se sa znatno težim izazovima. Minesota pored meča sa Denverom, igra protiv Lejkersa i ima tri meča kod kuće, dok Oklahoma ima teške duele sa ekipama poput Milvokija i Dalasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading