PRE TAČNO GODINU DANA DESIO SE ČUVENI ZAGRLJAJ OSTOJE I PANTERA: Momenat kada je Žocov Partizan ušao u istoriju i malo lepša vremena (VIDEO)

Autor:

Sport

07.04.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi grobari se rado sećaju ovog trenutka.

PRE TAČNO GODINU DANA DESIO SE ČUVENI ZAGRLJAJ OSTOJE I PANTERA: Momenat kada je Žocov Partizan ušao u istoriju i malo lepša vremena (VIDEO)

Foto: Twitter

Pre tačno godinu dana, sedmog aprila 2023. godine, košarkaši Partizana ostvarili su veliki uspeh pobedom nad ekipom Monaka rezultatom 84:80, čime su izborili plasman u plej-of Evrolige i tako zauvek upisali svoje ime u slavnoj istoriji crno-belog kluba. Ogroman uspeh je postignut zahvaljujući izuzetnoj partiji celog tima, a posebno se istakao kapiten Kevin Panter čijom trojkom u poslednjim trenucima meča je prelomljena utakmica.


Nakon što je Panter pogodio odlučujući šut, usledila je emotivna scena kada je otrčao ka predsedniku crno-belih Ostoji Mijailoviću, koji je takođe pokazao ogromnu radost zbog koša, i bacio mu se u zagrljaj. Ni saigrači mu nisu ostali dužni, već je svako hteo da dobije svoj deo "kolača" i zahvali se Kevinu na jednoj od ključnih trojki koje je postigao te sezone. Ovaj trenutak ispunjen radosti i emocijama ostao je urezan u sećanjima navijača Partizana, a svedoči o jakoj povezanosti između igrača i uprave kluba.

Godinu dana kasnije, navijači i ljubitelji košarke se rado sećaju ove istorijske utakmice koja je Partizanu donela veliku radost i plasman u plej-of Evrolige. Poređenja radi, danas crno-beli strepe hoće li proći u plej-in elitnog takmičenja i navijaju da Zvezda iznenadi Efes u Istanbulu, te se čini da su prošle godine u ovo doba ipak bila neka malo lepša vremena...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading