SILEDŽIJA JABUSELE PONOVO BIJE U EVROLIGI: Ovog puta je nastradao nesuđeni igrač Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.04.2024

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada će mu se stati na put?

SILEDŽIJA JABUSELE PONOVO BIJE U EVROLIGI: Ovog puta je nastradao nesuđeni igrač Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Geršon Jabusele u centru pažnje zbog nesportskog poteza

Na sinoćnom meču između Real Madrida i Baskonije, pored neočekivane pobede gostiju. pažnju je privukao i Geršon Jabusele i to ne po svojoj sportskoj veštini već zbog nesportskog poteza kojim je ponovo pokazao koliko je "prljav". Iako je Jabusele postigao 12 poena uz tri skoka i dve asistencije, njegov nesportski potez nastao sredinom treće deonice meča privukao je veliku pažnju javnosti.

Jabusele je namerno udario Čimu Monekea laktom tokom kontranapada, što je rezultiralo očiglednom povredom protivničkog igrača. Moneke je zatražio video proveru, ali nažalost, nesportski potez Jabuselea prošao je nekažnjeno, jer sudije nisu na vreme videle ništa pogrešno. Tako se Francuz i ovog puta izvukao sa nesportskim ponašanjem.

Prošlogodišnji incident sa Partizanom


Ovaj incident, kao što je svima već verovatno poznato, nije prvi put da je Jabusele u centru negativne pažnje. Prošle godine, tokom duela između Reala i Partizana u TOP8 fazi Evrolige, Francuz je nasrnuo na Dantea Egzuma, koristeći rvački potez koji je rezultirao povredom Australijanca u ključnom delu sezone.

Reakcija na nedolično ponašanje

Ovakvo ponašanje svakako budi negativne reakcije kod ljubitelja košarke, a posebno je zabrinjavajuće kada se uzme u obzir da se radi o ponovljenom nedoličnom ponašanju jednog igrača na kojeg bi trebalo da se ugledaju mladi ljubitelji ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading