GROBARI POLUDELI NA SVOG IGRAČA ZBOG KOMENTARA O ZVEZDI! "BRAT DOŠAO U BEOGRAD NA ODMOR?!" "Nije smešno, žalosno je!"

Autor:

Sport

06.04.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kakav si ti cirkuzant, druže!"

GROBARI POLUDELI NA SVOG IGRAČA ZBOG KOMENTARA O ZVEZDI! "BRAT DOŠAO U BEOGRAD NA ODMOR?!" "Nije smešno, žalosno je!"

Foto: Starsport

Posle svih utakmica 33. kola Evrolige, navijači Partizana ostali su u neizvesnosti oko sudbine svog tima u ovogodišnjem izdanju takmičenja. Naime, plasman crno-belih u plej-in fazu zavisi direktno od ishoda utakmice između Crvene zvezde i Efesa. Ukoliko crveno-beli trijumfuju nad turskim timom, a istovremeno Partizan savlada Valensiju, klub iz Humske će imati priliku da se bori za Top 8 poziciju. Međutim, ukoliko se ovaj scenario ne ostvari, Partizan će završiti takmičenje već posle ligaškog dela.

S obzirom na značaj odlučujuće utakmice između Efesa i Zvezde, navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekuju ishod utakmice u Istanbulu. Nije tajna da će mnogi pratiti dešavanja iz Turske, s obzirom na to da će ishod utakmice direktno uticati na sudbinu njihovog voljenog kluba.

Isfrustrirani su bili svi grobari sinoć nakon tesnog poraza Fenerbahčea, a jedna objava na Instagramu posebno im je privukla pažnju nakon što ju je komentarisao Džejlen Smit, košarkaš "parnog valjka". Naime, on je reagovao na to što samo Zvezda može pomoći Partizanu, ali su njegovi smajliji koji sugerišu smeh dodatno razjarili sve grobare. 

 

- Kakav si ti cirkuzant, druže!

- Brat došao u Beograd na odmor?

- Nije on kriv, šta ćeš!

- Njemu i dalje ništa nije jasno, čak mislim da ni ne komunicira ni sa kim na treninzima.

- Šta se smeješ? Nije smešno, žalosno je!

- Ko nam te uvalio dobro nas je kleo - samo su neki od odgovora koje je naturalizovani Hrvat dobio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading