MILENA IŠČEZLA SA LICA ZEMLJE! Njen nestanak zbunjuje porodicu i policiju! DA LI JE DOBROVOLJNO OTIŠLA ILI...!

Autor:

Svet

30.04.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenin profil na društvenoj mreži Fejsbuk je ugašen, što je njenoj sestri jako čudno i nije sigurna da li je to sama uradila ili je to neko uradio umesto nje.

MILENA IŠČEZLA SA LICA ZEMLJE! Njen nestanak zbunjuje porodicu i policiju! DA LI JE DOBROVOLJNO OTIŠLA ILI...!

Foto: Printscreen TikTok/mi.lena483

Milena Santiroko (54) nestala je iz Lanćana, u Italiji, u nedelju 28. aprila, kada je svojoj porodici rekla da ide "do mora da prošeta". Njen automobil je pronađen na parkingu, na obali Tore di Sangro, a u njemu je bio i isključen mobilni telefon.


Članovi njene porodice se plaše šta se dešava sa Milenom jer se nikada ovako nešto slično nije dogodilo. Apelovali su na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da im se jave ili obaveste policiju.

Policija od juče masovno pretražuje poručje za koje sumnja da je Milena posetila pre nestanka. Milenin profil na društvenoj mreži Fejsbuk je ugašen, što je njenoj sestri jako čudno i nije sigurna da li je to sama uradila ili je to neko uradio umesto nje.

Policija je tokom istraživanja došla u posed snimaka sa nadzornih kamera u blizini parkinga na kojem je automobil pronađen i na videu se može primetiti žena koja je na sebi imala crvenu jaknu.

Nestanak Milene Santiroko izazvao je veliku zabrinutost među lokalnim stanovništvom. Policija je angažovana na širokoj potrazi za nestalom ženom, dok porodica i prijatelji nadaju se da će se Milena uskoro vratiti kući.

Nadamo se da će se Milena uskoro vratiti svojoj porodici i da će ovaj misteriozni nestanak dobiti srećan završetak.

Podsećamo, policija u Nemačkoj juče je obustavila potragu za šetogodišnjim dečakom Arijanom kome se trag izgubio pre sedam dana. Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading