NEVEROVATAN PODVOG POLICAJCA U ITALIJI! Tokom patroliranja čuo ženu kako vrišti, a onda je uleteo u kuću! DETE SPASENO U POSLEDNJI ČAS!

Autor:

Svet

20.04.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku incidenta u kući su bili i majka deteta, kao i njegova četvorogodišnja sestra koja se jako uplašila.

NEVEROVATAN PODVOG POLICAJCA U ITALIJI! Tokom patroliranja čuo ženu kako vrišti, a onda je uleteo u kuću! DETE SPASENO U POSLEDNJI ČAS!

Foto: shutterstock

Italijanska policija

U gradiću Kremoni, jedan policajac pokazao je neviđenu hrabrost  kada je uspeo da spase dvogodišnjeg dečaka od gušenja. Zahvaljujući preciznom izvođenju Hajmlihovog zahvata, mališan je brzo povratio normalno disanje i boju, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu radi daljnjeg praćenja.

Sve je počelo kada su policajci obavljali rutinsko patroliranje gradom i čuli ženu kako vrišti. Pratili su zvuk i pronašli ženu na balkonu koja je u očaju držala dete u rukama. Ulaskom u stan, suočili su se s dramatičnom situacijom - dete je delovalo beživotno dok je majka panično pokušavala da mu pomogne.

Ne oklevajući, 28-godišnji policajac je primenio Hajmlihov zahvat, okrenuo dete na stomak i udario ga nekoliko puta po leđima. Rezultat je bio trenutan - dete je ispljunulo predmet koji mu je smetao, počelo normalno da diše i povratilo boju. Hitna pomoć je stigla ubrzo nakon toga, a dečak je odmah prevezen u bolnicu Mađore radi dodatnih testova i praćenja stanja.

U trenutku incidenta u kući su bili i majka deteta, kao i njegova četvorogodišnja sestra koja se jako uplašila. Srećom, zahvaljujući hrabrosti i veštini policajaca, ovaj dramatičan događaj završen je s pozitivnim ishodom.

Majka je odmah krenula s decom u bolnicu Mađore, gde će se obaviti detaljni pregledi i testiranja kako bi se osiguralo da je dvogodišnjak potpuno stabilizovan.

Ova herojska akcija italijanske policije još jednom pokazuje njihovu predanost zaštiti građana i brzo reagovanje u kritičnim situacijama.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading