GROBARI U ŠOKU: Panter otkazao stan u srpskoj prestonici i kreće put Amerike! Šta se krije iza ovakvog poteza?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.05.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je na pomolu odlazak iz redova aktuelnog regionalnog košarkaškog šampiona?

GROBARI U ŠOKU: Panter otkazao stan u srpskoj prestonici i kreće put Amerike! Šta se krije iza ovakvog poteza?

Foto: twitter.com/KK Partizan

Pred košarkašima Partizana je najvažniji deo sezone. U prvom polufinalnom meču plej-ofa regionalne ABA lige, crno-beli su savladali podgoričku Budućnost čime su se približili novom regionalnom finalu nakon kojeg će biti jasno da li će puleni trenera Željka Obradovića odbraniti prošlosezonski pehar i samim tim već sada obezbediti prohodnost ka evroligaškom takmičenju u sezoni 2024/25.

I pored činjenice da velike borbe tek predstoje, navijače Partizana su ostali iznenađeni činjenicom da je jedan od najboljih košarkaša kluba iz Humske, Kevin Panter otkazao stan u Beogradu.

Međutim, razlog za ovu odluku leži u planovima da otputuje u Ameriku, gde planira da provede dva, ili tri meseca. I samim tim neće plaćati stanarinu dok bude odsutan iz srpske prestonice.

Republika

Foto: Kss.rs

I naredne sezone imaćemo priliku da gledamo duele sjajnih košarkaša

 

Ovo nije prvi put da Panter posećuje Ameriku. On voli da otputuje u SAD pred početak nove sezone, gde se posvećuje individualnom treniranju i pripremama za naredne izazove. Ovaj ritual predstavlja važan deo njegovog pripremnog procesa, što dodatno ukazuje na profesionalizam i posvećenost koju Panter pokazuje prema svom sportu.

Iako odlazi u Ameriku na određeni period, važno je istaći da Kevin Panter ima važeći ugovor sa Partizanom još jednu godinu. Izvesno je da će ostati u klubu, što će obradovati mnoge navijače. Panter je već treću sezonu u Partizanu i postao je jedan od ključnih igrača tima. Njegove statistike ove godine u Evroligi su impresivne, sa prosekom od 15 poena, 2,6 skokova i 2,5 asistencija.

Podsetićemo da je Panter među crno-bele stigao 2021. godine iz redova milanskog Armanija, a pre toga je nastupao u orpemi najvećeg rivala, ekipe Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading