HOROR U ITALIJI! Dva pitbulla rastrgla dečaka od 13 meseci dok se igrao u dvorištu!

Autor:

Svet

22.04.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečakova majka je zadobila ugrizne rane po nogama.

HOROR U ITALIJI! Dva pitbulla rastrgla dečaka od 13 meseci dok se igrao u dvorištu!

Foto: Shutterstock

U italijanskom Kampolongu, u provinciji Salerna, dogodila se užasna nesreća kada su dva pitbulla rastrgla 13-mesečnog dečaka i ozbiljno povredili majku koja ga je pokušavala zaštititi.

Kako piše "Salerno Corriere", dečak je napadnut dok se igrao u dvorištu porodične kuće. Policija je na mesto nesreće stigla s Hitnom pomoći te je prema njihovim saznanjima dečak napadnut jer su ga psi doživeli kao igračku ili kao moguću prijetnju. Dečakova majka je zadobila ugrizne rane po nogama.

Psi su oduzeti vlasniku i preuzeti u sklonište za životinje dok traje istraga. Prema pisanjima italijanskih portala, vlasnik psa je majčin prijatelj. 

Podsetimo, danas je u Beloj Palanci izbegnuta tragedija zahvaljujući tome što je mašinovođa reagovao brzo i na vreme zaustavio voz, koji je išao pravo na malog psa, koji je bio zavezan za šine.

Nakon što je zaustavio voz, mašinovođa je oslobodio životinju.

 

 

Zahvaljujući društvenim mrežama saznali smo za ovaj slučaj, sve je podelila jedna korisnica X mreže.

- Bela Palanka - Pas vezan za šine...voz se na vreme zaustavio i pas je oslobodjen. Nije mi žao ni jedne prirodne katastrofe koja nas je zadesila, svaku smo zaslužili...jer smo kao ljudi i "svesna bića" mnogo gori od svih "nesvesnih bića" - napisala je ova korisnica uz fotografiju malog psa okovanog lancima za šine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading