"KNEŽEVIĆEV ŽIVOT JE UGROŽEN" Nebojša Medojević smatra da je dolazak crnogorskog biznismena poraz Mila Đukanovića

Autor:

Svet

03.05.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medojević tvrdi da Kneževiču boravak u Spužu nije bezbedan.

"KNEŽEVIĆEV ŽIVOT JE UGROŽEN"  Nebojša Medojević smatra da je dolazak crnogorskog biznismena poraz Mila Đukanovića

Foto: instagram.com/dkatlas

Lider Pokreta za promene (PzP), Nebojša Medojević, izjavio da je predsednik Atlas grupe, Duško Knežević, koji je u utorak izručen Crnoj Gori iz Velike Britanije, dobio garancije za bezbednost od međunarodnog faktora i njegov dolazak je poraz bivšeg lidera DPS, Mila Đukanovića.

- Njegovu bezbednost nadziraće međunarodni faktori. Iznenađeni smo svi sa kakvom je efikasnošću sve odrađeno. Kneževićev dolazak doživljava se kao Đukanovićev poraz. Njegov dolazak izazvaće sve veće interesovanje, čak i među pripadnicima mafijaškog kartela i kriminalnih grupa - kazao je Medojević u specijalnoj emisiji na podgoričke A plus TV.

Medojević tvrdi da Kneževiču boravak u Spužu nije bezbedan.

- Spuž za njega nije sigurno mesto. Tamo su se dešavala profesionalna ubistva, u tom zatvoru su non-stop racije. Tamo leži stotinak ljudi koji su ozbiljni članovi DPS mafije. Bolje bi mu bilo sa te strane da se brani sa slobode. Nisam siguran da mu ANB može dati tačnu bezbednosnu procenu. Može formalnu, ali fizičku zaštitu i plan kretanja, nisam siguran - naveo je Medojević.

Foto: Printscreen

Nebojša Medojević

On tvrdi da je Kneževićev život u Crnoj Gori ugrožen.

- On bolje to zna nego svi mi. To su monstrumi, a on zna na šta su sve spremni. Njegov dolazak je ozbiljna provokacija. Teško da je Đukanović mogao da doživi teži udarac - smatra Medojević.

Medojević je podsetio da je Knežević imao mogućnosti da odloži izručenje, ali je ipak pristao da dođe u Crnu Goru.

- Moćni centri koji vode istrage nisu mu dali garacije zato što ga vole, već računaju da će zasigurno dati dokaze, saznanja i činjenice o nepočinstvima prethodne vlasti. Znaju da će on sarađivati sa Tužilaštvom - ocenio je Medojević.

Podsetimo, crnogorski biznismen, Duško Knežević, koji je izručen Crnoj Gori, nakon što je pre pet godina za njim raspisana međunarodna poternica, javio se crnogorskim Vijestima. 

- Moj dolazak mnogi sada hoće da iskoriste za neke svoje lične benefite i lične obračune i prikažu kao svoj uspeh. Mnogima nije prijatno što dolazim. Najgore je što ovo sad mnogi hoće da koriste za neke svoje lične benefite i lične obračune i prikažu kao svoj uspeh. Ali dobro, nije važno izdržaću, izdržao sam i gore. Izdržao sam devedesete i tuču s Milom, tako da idemo dalje - kazao je “Vijestima” Duško Knežević nepunih pola sata pre nego je u Londonu predat crnogorskim policajcima.

On se tereti da je počinio više krivičnih dela kojima je oštetio državni budžet za više miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading