HOROR PRIZOR! Policija pronašla tela TROJE stranaca!

Autor:

Svet

03.05.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj tragičan događaj je ostavio porodice i prijatelje u šoku

HOROR PRIZOR! Policija pronašla tela TROJE stranaca!

Foto: shutterstock

Meksičke vlasti su nedavno pronašle tri tela u državi Donja Kalifornija, na severu zemlje, gde je prijavljen nestanak dva Australijanca, braće Kaluma i Džejka Robinson, i jednog Amerikanca, Džeka Kartera Rouda.

Pronađeni šatori i ispitane osobe

Meksičke vlasti su saopštile da su pronašle šatore i ispitale tri osobe u vezi sa slučajem nestalih mladića.

Glavni državni tužilac Meksika Marija Elena Andrade Ramirez nije želela da otkrije da li se tri ispitane osobe smatraju mogućim osumnjičenima ili svedocima u slučaju nestanka stranih državljana, ali je navela da su neki od njih direktno povezani sa slučajem, dok su drugi indirektno povezani.

Sumnje i pravci istrage

Ramirez je istakla da su sve linije istrage otvorene u ovom trenutku, mada su narko karteli aktivni u oblasti gde su trojica stranaca nestala.

Pretpostavlja se da su trojica stranaca surfovala i kampovala duž obale Pacifika u blizini primorskog grada Ensenade, ali se tokom vikenda nisu pojavili u smeštaju koji su prethodno rezervisali.

Apel za pomoć

Majka nestalih Australijanaca, Debra Robinson, je objavila apel za pomoć u pronalaženju svojih sinova, Džejka i Kaluma, na Fejsbuk stranici lokalne zajednice.

Ovaj tragičan događaj podseća na sličan slučaj iz 2015. godine kada su dva australijska surfera, Adam Kolman i Din Lukas, ubijeni u zapadnoj meksičkoj državi Sinaloa, kao žrtve napada bande na auto-putu.

Ova tragedija baca svetlo na bezbednost turista i posetilaca u ovim oblastima i postavlja pitanje o merama bezbednosti koje bi trebalo preduzeti kako bi se zaštitili ljudi koji posećuju ove krajeve sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading