SAMO ZVEZDA PARTIZAN SPASAVA! Košmarnim vestima za grobare večeras NEMA KRAJA!

Autor:

Sport

05.04.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moglo biti gore?

SAMO ZVEZDA PARTIZAN SPASAVA! Košmarnim vestima za grobare večeras NEMA KRAJA!

Foto: Starsport

Nakon devastirajućih vesti koje su večeras stigle iz Istanbula - da je Anadolu Efes upisao pobedu nad Fenerbahčeom, nije kraj užasnoj noći za sve navijače Partizana. Baskonija je iznenađujuće nadigrala Real u Madridu sa 95:91 zahvaljujući magičnom Markusu Hauardu koji je upisao 35 poena i tako ostavila samo jednu mogućnost crno-belima da se domognu plej-ina Evrolige. Rešenje je pobeda Crvene zvezde nad Anadolu Efesom u Istanbulu u poslednjem kolu, ali i trijumf "parnog valjka" u Areni protiv Valensije.

 

Pomenuti plejmejker Baskonije Hauard ubacio je čak poslednjih devet poena na meču, te je bio ubedljivo najefikasniji pojedinac susreta, s obzirom na to da mu je najbliži bio Kostelo sa 19 poena.  

Do sada je postojala šansa da se Partizan pobedom protiv "šišmiša" izjednači na tabeli sa timom Duška Ivanovića i prođe dalje zbog boljeg međusobnog skora, ali ovim neverovatnim trijumfom Baskonije u "Vizink" areni, Željko Obradović i ekipa dolaze do ivice provalije... Sada sledi nesvakidašnja scena gde će navijači crno-belih gledati kraj malih ekrana meč Crvene zvezde u Istanbulu i nadati se da će njihov večiti rival doći do podviga protiv favorizovanog Efesa. Kakav bi to rasplet događaja bio!

Sve oči su sada uprte u 12. april i poslednju rundu najelitnijeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu. Tada ćemo saznati i definitivno ko je poslednji putnik u plej-in.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading