OBRADOVIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA JE PARTIZAN POBEDIO ALBU: Evo šta je crno-belima falilo tokom cele sezone!

Autor:

Sport

04.04.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma važna pobeda u Berlinu.

OBRADOVIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA JE PARTIZAN POBEDIO ALBU: Evo šta je crno-belima falilo tokom cele sezone!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana slavili su nad Albom u Berlinu u 33. kolu Evrolige rezultatom 94:83.

Nakon što su otišli na poluvreme sa ubedljivih +13, crno-beli su se "poigrali sa vatrom". Konstantno se Alba "šunjala" i pokušavala da sustigne prednost Partizana, ali se to na kraju nije dogodilo. Kada su domaći prišli na ozbiljnih -5, pojavio se "X" faktor - Alen Smailagić. Zakucavanje, trojka, pa ukradena lopta.

"Smajli" je bio jedan od najzaslužnijih za dvocifreno vođstvo Partizana pred poslednju deonicu. Tamo gde je on stao, nastavio je Bruno Kaboklo u poslednjem kvartalu. Odličnom energijom Brazilca u odbrani proistekli su važni poeni u napadu, a da više ne bude dileme o tome ko će odneti pobedu iz Berlina pobrinuo se Naneli sa vrlo bitnom trojkom na dva minuta do kraja.

Republika

Foto: Starsport

Alba - Partizan

Trener Partizana Željko Obradović istakao je da je ekipa pobedila jer je sačuvala smirenost.

- Verujem da smo deo utakmice igrali dobro. Ne ceo meč. Bilo je uspona i padova, kao cele sezone. Zato što smo sačuvali smirenost pobedili smo. Ako ste konstantni i bez asistencija možete da pobedite. Imali smo individualni kvalitet. Imamo još jednu utakmicu, zavisimo od drugih rezultata. Imaćemo podršku naših navijača kao i večeras što smo imali. Moramo da idemo da igramo za njih, rekao je Obradović.

Podsetimo, crno-bele sada očekuje "biti ili ne biti" meč protiv Valensije, ali i nada da će Efes izgubiti neki od dva preostala meča (protiv Fenerbahčea ili Crvene zvezde).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading