SEKSI PLAVUŠA VODI PARTIZAN DO EVROLIGAŠKOG USPEHA! Grobari našli sebi amajliju!

Autor:

Sport

05.04.2024

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nju se uzdaju.

SEKSI PLAVUŠA VODI PARTIZAN DO EVROLIGAŠKOG USPEHA! Grobari našli sebi amajliju!

Foto: Instagram/azagabriela

Partizan ostvario ključnu pobedu u Berlinu

Košarkaški klub Partizan ostvario je sinoć izuzetno važnu pobedu u Berlinu protiv Albe, čime je zadržao šanse za plasman u plej-of Evrolige. Bez mnogo muke, crno-beli su sinoć slavili u Nemačkoj i sada su im oči uprte ka duelu Fenerbahče-Anadolu Efes.

Rumunska pevačica Aza Gabrijela donela sreću Partizanu?

Zanimljivo je da su navijači Partizana povezali pobedu sa rumunskom pevačicom Azom Gabrijelom, koja je u jednoj emisiji otpevala poznatu pesmu "Zek, zek". Ovaj hit su grobari povezali sa košarkašem Partizana, Zekom Ledejem, te su pevačici poslali brojne poruke oduševljenja. Ona je izjavila da je probuđena porukama crno-belih pristalica iz Srbije, koji su je obavestili da je postala srećna amajlija za njihov klub. Oduševljena ovim gestom, Aza je izrazila podršku Partizanu i Srbiji.


Reakcija i podrška sa društvenih mreža

Potez navijača Partizana da se obrate rumunskoj pevačici i proglase je za srećnu amajliju privukao je pažnju na društvenim mrežama. Mnogi su podržali ovaj gest i izrazili oduševljenje time kako su navijači uspeli da povežu pesmu sa njom i uspesima kluba.

Zek Ledej - novi simbol kluba

Zek Ledej, košarkaš Partizana, postao je ne samo ključni igrač tima, već i simbol sreće za navijače. Njegovo ime povezano je sa pesmom "Zek, zek", koja je postala himna među grobarima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading