SVE ZA LJUBAV SVE ZA PARTIZAN: Grobari zasvirali Žocu na uvce

Autor:

Sport

05.04.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener imao posebnu dobrodošlicu u hotelu posle pobede nad Albom.

SVE ZA LJUBAV SVE ZA PARTIZAN: Grobari zasvirali Žocu na uvce

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana savladali su Albu u gostima sa 94:83 u pretposlednjem kolu Evrolige, pa će, u slučaju pobede nad Valensijom u 34. kolu u Areni 12. aprila i povoljnog raspleta na mečevima Efesa i/ili Baskonije izboriti plasman u plej-in. Osim igrača, najzaslužniji za trijumf je trener Željko Obradović, a kako je i u Berlinu bilo puno grobara, oni su znali zajedno i da proslave.

Utakmica je protekla u atmosferi velike podrške navijača, koji su se okupili u korteu kako bi pružili podršku omiljenom timu. Oni su svojom prisutnošću i glasnom podrškom stvorili fantastičnu atmosferu tokom meča. Njihova podrška nije bila samo rezervisana za vreme utakmice, već su pokazali svoju predanost i posle meča. Naime, nakon završetka utakmice, navijači su izveli neobičan potez - zasvirali su klavir za trenera Željka Obradovića. Taj gest je izmamio osmeh na licu iskusnog stratega crno-belih, dok su se okupljeni navijači oko njega obradovali uz pesmu "Sve za ljubav, sve za Partizan".


Sve to se odigralo u hotelu gde je tim bio smešten, stvarajući emotivan i nezaboravan trenutak za sve prisutne. Nakon pesme, usledilo je poznato skandiranje popularnom Žocu, čime su grobari još jednom pokazali svoju vernost i ljubav prema klubu i treneru.

Ovaj događaj je još jednom potvrdio neizmernu podršku i ljubav navijača prema Partizanu, kao i njihovu sposobnost da stvore posebnu atmosferu koja inspiriše i motiviše igrače. S obzirom na ovakvu podršku, jasno je da će košarkaši Partizana imati snažan vetar u leđa kako bi ostvarili što bolje rezultate u nastavku sezone, kako u Evroligi tako i u AdmiralBet ABA ligi, ali i u Superligi Srbije u koju se vraćaju posle dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading