URNEBESNO! Jokić glumi za DESETKU! Prošetao ponija kroz hotel

Autor: M. M.

Sport

19.12.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je zvezda!

URNEBESNO! Jokić glumi za DESETKU! Prošetao ponija kroz hotel

Foto: Printinsrkin

Srpski košarkaš Nikola Jokić postao je jedno od zaštitnih lica reklame za američki "Hotels.com". Ispostavilo se da se naš reprezentativac, osim na parketu, odlično snalazi i u ulozi glumca.

Ideja je bila da se u kampanju uključe NBA igrači, pošto oni svakodnevno obilaze i dosta vremena provode u putu, što ih zaista čini istinskim stručnjacima za hotele. U jednoj od reklama Somboac i i njegov mladi saigrač Pejton Votson glavni su akteri.

Jokić, inače veliki ljubitelj konja, na povocu vodi ponija, pronalazeći tako "Pony Friendly" hotel.

Drugi deo reklame je takođe interesantan, a radnja se odvija kraj bazena.

- Znaš, Pejton. Mesta oko hotelskog bazena, mnogo su slična mestima na košarkaškom meču. Imaš VIP sedišta, verne navijače, i klupu - rekao je daroviti  Jokić.

- Ko će na klupu? - upitao je Pejton.

- Neću ja - odgovorio je Jokić, ostavivši Votsona u čudu.

Nikola Jokić zaštitni je znak još nekoliko eminentnih kompanija iz različitih poslovnih branši. Srbin je dvaput zaredom bio MVP ligaškog dela sezone, a minule je sa svojim Denver Nagetsima osvojio šampionsku titulu. U tekućem ciklusu NBA lige, popularni Džoker prosečno ubacuje 26,3 poena, 12,3 skoka i 9,4 asistencije po meču. Njegova franšiza iz Kolorada je trenutno treća u Zapadnoj konferenciji sa učinkom od 18 pobeda i deset poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading