NASTAVAK DOMINACIJE U DENVERU I NBA: Nikola Jokić oborio novi rekord!

Autor: M. M.

Sport

04.12.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbinu sedmo priznanje!

NASTAVAK DOMINACIJE U DENVERU I NBA: Nikola Jokić oborio novi rekord!

Foto: Tanjug/AP

Srpski košarkaš iz redova Denver Nagetsa Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača Zapadne konferencije NBA lige za novembar. Ovo je sedmo ovakvo priznanje za srpskog košarkaša u karijeri, pa je na taj način oborio još jedan rekord franšize iz Kolorada.

Srpski centar je u novembru prosečno beležio 29 poena, 13,2 skoka i 9,2 asistencija po meču.

- U poslednjih nekoliko utakmica na strani nismo baš igrali dobro, probali smo da se poboljšamo i da dođemo do neke pobede. Kod kuće smo neporaženi, ali ako želimo da budemo dobar tim, moramo da budemo dobri i na strani. Dajemo sve od sebe - rekao je Jokić za NBA TV i dodao:

- Samo mi je drago da svi delimo loptu, potpuno smo podređeni sistemu. Tako smo i osvojili titulu, pa nastavljamo da igramo na isti način. Mislim da je neverovatno kada igramo jedni za druge, cela naša grupa želi da igra tim stilom košarke.

Što se tiče istočne konferencije, tamo je priznanje poneo košarkaš Bostona Džejson Tejtum. Ubacivao je 27,7 poena u proseku, uz 8,8 uhvaćenih lopti i 4,1 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading