OBRADOVIĆ PRED FMP! On ima PROBLEME! Da se trudimo da OVO uradimo!

Autor:

Sport

01.12.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u subotu od 21 čas idu na megdan FMP Železniku, u 10. kolu AdmiralBet ABA lige.

OBRADOVIĆ PRED FMP! On ima PROBLEME! Da se trudimo da OVO uradimo!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Branilac regionalne titule je upisao šest pobeda i tri poraza, pred gostovanje "panterima".

Pred duel sa FMP, crno-beli su savladali Panatinaikos u 11. kolu Evrolige, a očekivanja uoči ovog meča izneo je trener Partizana Željko Obradović:

- Nijedna utakmica u AdmiralBet ABA ligi nije laka, pa neće biti ni ta u subotu. Maksimalno poštovanje prema protivniku. Videćemo na treningu ko kakve probleme ima. Kaminski ima, ne znam da li ima još neko. Videćemo da se pripremimo sa jednim treningom i sutra još jednom sa pričom i da probamo da odigramo dobru utakmicu. U programu koji znate, a to je da sledeće sedmice imamo dupli program Evrolige, Monako pa Milano - rekao je Obradović.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

 

Bek crno-belih Danilo Anđušić upozorava na pristup, koji je presudan u ovakvim mečevima:

- Duga je sezona, jeste da imamo već tri poraza, ali treba da igramo svaku utakmicu kao da nam je poslednja u prvenstvu. Da se trudimo da pobedimo sve do kraja i verujem da na taj način možemo doći do tog prvog mesta o kojem svi pričaju. Malo je vremena za odmor, treba što pre da se oporavimo i spremimo za tu utakmicu. Sledi i duplo kolo u Evroligi, tako da nemamo puno prostora, ali moramo da budemo spremni - istakao je Anđušić.

Partizan je u prošlom kolu deklasirao Borac 101:56, dok je FMP neočekivano poražen kod kuće od SC Derbija rezultatom 86:99. "Panteri" su trenutno na bilansu od tri pobede i šest poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading