OVO NIJE VIĐENO U PRENOSU! Košarkaš Partizana OBJASNIO zašto su igrači umalo ZAPLAKALI zbog Lesora!

Autor:

Sport

01.12.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Panatinaikosa vratio se na mesto uspeha.

OVO NIJE VIĐENO U PRENOSU! Košarkaš Partizana OBJASNIO zašto su igrači umalo ZAPLAKALI zbog Lesora!

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić bio je zadovoljan pobedom nad Panatinaikosom. Doskorašnji kapiten crno-belih (do ovog meča kada se vratio Kevin Panter), nije krio oduševljenje zbog petog trijumfa u Evroligi.

- Utakmica za pamćenje u svakom smislu i za gledanje i igranje. Dobra košarka, ovako želimo da izgledamo na obe strane terena. Izgledalo mi je da smo odigrali dobar meč, najvažnije je da smo pobedili, ovo je jako važno za nastavak takmičenja - rekao je Anđušić.

Iako je postigao samo dva koša, oni su verovatno bili i presudni, jer je reprezentativac Srbije na 90 sekundi pre kraja produžetka uhvatio promašaj povratnika u tim Pantera.

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

- Skočio sam, nisam ni ja nisam verovao da mogu da skočim, mislim da sam imao lični rekord sa skokom. Svi smo se podredili timu, doprineli, možda nešto na šta nismo navikli sa moje strane, ali sam se trudio da pomognem timu. Najvažnije je da pobeđujemo, onda svi izgledamo dobro.

Otkrio je potom šta se dešavalo tokom susreta sa bivšim saigračem Matijasom Lesorom, koji je po završetku meča došao do igrača crno-belih na centru terena. 

- Zamalo svi da plačemo zajedno. Bukvalno ništa nismo rekli, stajala nam je knedla u grlu, nedostaje nam. Ne bih da se vraćam na ekipu od prošle sezone, ali to drugarstvo koje smo imali, to se vidi. Zaslužio je ovakav doček, voleo bih da je i on sa nama sada. Ko zna, možda bude i u budućnosti - istakao je Danilo Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading