PARTIZAN POBEĐUJE BASKONIJU: Evo šta stručnjaci kažu na to i gde možete gledati meč

Autor:

Sport

03.11.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli žele brejk na vrućem gostovanju u Španiji.

PARTIZAN POBEĐUJE BASKONIJU: Evo šta stručnjaci kažu na to i gde možete gledati meč

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostovaće večeras (20.30) Baskoniji u šestom kolu Evrolige u nameri da nastave u dobrom ritmu posle dve vezane pobede u večitom derbiju protiv Crvene zvezde Meridianbet, kako u elitnom takmičenju tako i u AdmiralBet ABA ligi. Izabranici Željka Obradovića imaće i dodatni motiv da se revanširaju Špancima za prošlogodišnji poraz posle produžetka, u koji se ušlo nesrećno primljenom trojkom uz zvuk sirene.

Foto: Starsport

 

Biće to i duel dva iskusna košarkaška trenera u njihovom 29. međusobnom odmeravanju snaga u kojem Žoc juri jubilarni 20. trijumf. Međutim, kakve su šanse da se to i desi. Ako pitate stručnjake za prognoziranje favorita, Baskonija ima nešto veće šanse. Naime, bukmejkeri su nekoliko sati pred meč objavili kvote za kladionice koje kažu da je kvota za čistu pobedu oba tima 1,90, ali je španska ekipa u blagoj prednosti ako se gleda "hendikep". Tada je kvota na Baskoniju 1,85, na Partizan 1,95, s tim da je granica postavljena na samo 1,5 poena razlike, odnosno jedan koš.

Inače, odmeravanje snaga između Baskonije i Partizana može se gledati na kanalu Sport klub 1 sa početkom od 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading