NEMA KO DA IGRA PROTIV PARTIZANA: Duško Ivanović u ozbiljnom problemu

Autor:

Sport

01.11.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli moraju da iskoriste lošu situaciju u Baskoniji.

NEMA KO DA IGRA PROTIV PARTIZANA: Duško Ivanović u ozbiljnom problemu

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Partizana gostovaće u petak Baskoniji u šestom kolu Evolige. Izabranici Željka Obradovića u Španiju putuju posle dve vezane pobede nad Crvenom zvezdom Meridianbet, najpre u elitnom takičenju a onda i u AdmiralBet ABA ligi. Na tim susretima je crveno-bele prvi put vodio grčki trener Janis Sferopulos, koji je nasledio Duška Ivanovića, a upravo će crnogorski stručnjak u petak ugostiti crno-bele i debitovati na klupi svog novog-starog kluba.

Međutim, pitanje je na koga će Ivanović moći da računa u tom meču. Kako je otkrio, kadrovski problemi ozbiljno potresaju špansku ekipu u koju je i doveden da ugasi požar.

Republika

Foto: Starsport

Olakšan im put do brejka u Španiji: Anđušić i JAramaz

- Trenutno imamo malo igrača na raspolaganju. Trenirali smo sa šestoricom. Za utakmicu ćemo možda imati sedam, osam ili devet. Nema veze. I sa pet može da se dobije meč. Važno je da su ti momci spremni da igraju i da pobede. Ne ide nam dobro, to je jasno, i prvo što treba da uradimo jeste da podržimo igrače. Moraju da igraju sa više samopouzdanja, moraju da veruju u ono što ćemo da radimo - rekao je Ivanović.

On se emotivno dotakao povratka u Baskoniju, ali i otkaza na Malom Kalemegdanu.

- Veoma sam srećan što sam ponovo ovde, ovo je moj klub, moj grad. Kada su me pozvali da dođem, nisam oklevao. Imam isti entuzijazam kao uvek. Međutim ubeđen sam da nas čeka veoma teška faza, biće ogromnih izazova za sve nas. Iznenadio me je otkaz u Crvenoj zvezdi Meridianbet, nisam to očekivao, tako da su i pregovori sa Baskonijom došli neočekivano. Ali srećan sam što sam ovde i što sam tako brzo počeo ponovo da radim - dodao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading