TAČNO U 10 SATI: Vučić se danas sastaje sa Bocan-Harčenkom!

Autor:

Vesti

14.05.2024

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić i Bocan-Harčenko sastaće se u 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

TAČNO U 10 SATI: Vučić se danas sastaje sa Bocan-Harčenkom!

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Vučić i Bocan-Harčenko sastaće se u 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, navodi se u saopštenju.

VARHELJI U POSETI BEOGRADU

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju medijima nakon sastanka sa Oliverom Varheljijem zahvalio se juče komesaru Evropske unije za susedsku politiku i proširenje i to objavio na svom Instagramu.

- Zahvalan sam komesaru Varhejiju na poseti i velikoj energiji koju ulaže za unapređenje pozicije Srbije i celog Zapadnog Balkana.


- Posebno hvala na svim planovima koje ste doneli u Beograd – imamo na čemu da radimo i imamo na čemu da budemo zahvalni. Tu nije reč samo o novcu, već i o strukturnim reformama od kojih građani Srbije mogu da imaju samo boljitak, dobitak i bolji život. Za nas su te reforme veoma važne, jer želimo da radimo još brže i idemo napred i molimo Vas da nas na tom putu podržite.

- Ovo je za nas veoma važan period, a mi smo danas mogli da čujemo od komesara Varheija jedan vrlo optimističan plan, prema kojem očekuje da u narednom mandatu dođe do velikog proširenja EU, a to bi za nas bile izuzetne vesti.

- Beskrajno Vam hvala, dragi Olivere, na teškom i napornom radu u prethodne čeiri godine. Verujem da ćemo i u budućnosti imati prilike da sarađujemo. Hvala Vam još jednom za dobre vesti, ogroman trud i veliki napor - zaključio je Vučić.

Vučić je na konferenciji rekao da najverovatnije putuje u Njujork na sednicu SB Ujedinjenih nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (32)

Loading
Ana

14.05.2024 07:09

Lepo je čuti da je Varhelj prijateljski nastrojen prema Srbiji

Dunja

14.05.2024 07:10

Razmena mišljenja i prava podrška od ruskog ambasadora.

Ana

14.05.2024 07:14

Radujemo se da imamo veliku i iskrenu podršku prijatelja.

Srna

14.05.2024 07:14

Raduje me vest da će se predsednik Vučić danas sastati sa Bocan-Harčenkom!