ŽOC NE KRIJE NIŠTA OD IVANOVIĆA: Obradović otvorio karte pred Baskoniju

Autor:

Sport

01.11.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan ide u Španiju u istom sastavu kao i u derbiju, bez Pantera i Ponitke.

ŽOC NE KRIJE NIŠTA OD IVANOVIĆA: Obradović otvorio karte pred Baskoniju

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostovaće u petak Baskoniji u šestom kolu Evrolige u nameri da nastave u pobedničkom ritmu na krilima dve vezane pobede nad Crvenom zvezdom Meridianbet, u elitnom takmičenju pa u AdmiralBet ABA ligi. Izabranici Željka Obradovića će naspram sebe imati poljuljanu špansku ekipu na čijoj će klupi debitovati dojuerašnji trener večitog rivala Duško Ivanović. Zato je Žoc otkrio karte pred put u Vitoriju i poručio da ništa neće menjati, odnosno da će i dalje biti oslabljeni zbog povreda Kevina Pantera i Mateuša Ponitke.

Foto: Starsport

 

- Pričao sam sa igračima, moramo da pronađemo motivaciju jer sve se brzo zaboravlja, i kada se pobeđuje, i kada se gubi. Kevin Panter i Mateuš Ponitka neće biti sa nama, biće isti tim kao poslednju utakmicu protiv Zvezde Meridianbet - rekao je Obradović.

On je podsetio da su prošle godine nesrećnim spletom okolnosti izgubili tako što su primili trojku kojom su domaćini izborili produžetak i posle u njemu glatko slavili.

 

 

- Mi smo prošle godine protiv njih igrali dobru utakmicu i onda smo izgubili u produžetku. Zaboravljena priča, davno je to bilo, koncentracija na ono što je sada. Imaju nove igrače i one koji su zadržali, znamo načine na koji igraju, novi trener donosi puno i videćemo kako će izgledati na ovoj utakmici. Važnije je kako ćemo mi izgledati - dodao je Žoc.

Osvrnuo se trener Partizana i na mogućnosti protivnika kojeg će voditi Duško Ivanović.

- Baskonija je dobar tim, reakcija promene trenera, to je ono što znamo. Čeka nas trener koji nas odlično poznaje i pre neki dan je bio ovde i imao priliku da analizira našu igru, ono što je nama bitno posle dve utakmice sa velikim protivnikom Crvenom zvezdom Meridianbet je da smo maksimalno motivisani, siguran sam da će i oni biti motivisani sa novim trenerom i posle serije loših rezultata. Znamo da je svaka utakmica u Evroligi mnogo važna, moramo da nastavimo sa dobrim igrama - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading